Meer resultaten voor Marmer

Marmer
 
Uitgeverij Marmer Wikipedia.
Uitgeverij Marmer is een publieksuitgeverij die in 2009 is opgericht door Marc van Gisbergen. Het bedrijf is gevestigd in Baarn. Uitgeverij Marmer richt zich op literatuur, poëzie, thrillers, non-fictie, kinderboeken en cross-overliteratuur. De uitgeverij brengt vooral Nederlandstalige auteurs, maar in het fonds zitten ook enkele vertaalde buitenlandse auteurs.
Merbes de Sprimont Ons marmer in dienst van elegantie.
Het bedrijf MERBES-SPRIMONT, gesticht in 1779, is het oudste marmer bedrijf in Europa en exclusief producent van marmer Noir fin, Rouge Royal, Rouge Griotte en Gris des Ardennes Doré en Saint Edouard met talloze referenties gelinkt aan de architecturale geschiedenis in Europa en de rest van de wereld.
Marmer in de badkamer Tips en inspiratie.
Er is marmer in verschillende kleurschakeringen: wit, rood, roze. Marmer voelt zeer zacht aan waardoor het perfect thuishoort in de badkamer. In de badkamer wordt vaak geopteerd voor wit marmer. Het heeft een natuurlijke, zachte uitstraling met een vleugje luxe.
Publicaties WTCB.
Technische Voorlichtingen TV's' WTCB-Contact WTCB-Dossiers Infofiches WTCB-Digest WTCB-Rapport Monografieën Meetstaat van gebouwen WTCB-Tijdschrift Per bouwberoep. Ruwbouw en algemene aannemingen Hellende daken Glaswerken Tegel en mozaïekwerken Steen en marmer Sanitaire installaties en gas Platte daken en dichtingswerken Schrijnwerken Pleister en voegwerken Schilderwerken en soepele bekledingen Verwarming en klimaatregeling.
Wandlamp in marmer marbleta wit Am.Pm. La Redoute.
Vendu aussi par COUNT autres vendeurs à partir de. La Redoute Diensten.: Wandlamp in marmer marbleta AM.PM. De elegantie van marmer voor een wandlamp die een zacht en indirect licht verspreidt.Eigenschappen.: In wit marmer, het marmer kan bij elk artikel verschillend zijn.
Marmer Dedoruin.
Marmer wordt van oudsher geassocieerd met luxe en comfort. Paleizen, landhuizen en luxehotels: in veel gevallen zijn ze overdadig versierd met marmeren vloeren, gevels en beelden. In woningen zijn de hal, de living en de badkamer de favoriete plekken van marmer.
Marmer behang. Bestel nu! Behangwebshop.be.
Designers Guild Foscari Fresco Carrara Grande Linen PDG1089/05. Zet op verlanglijst. Toon in vergelijking. Dutch Wallcoverings Eclipse Innuendo FD23870. Zet op verlanglijst. Toon in vergelijking. 1 24 van 119 artikelen. Sorteer op Positie. Van hoog naar laag sorteren. Thema's: Dit artikel verwijderen Marmer.
Bijzettafel van wit marmer en zwart metaal Marble Maisons du Monde.
Met een frame van zwart metaal en een bovenblad van wit marmer is deze bijzettafel verfijnd en modern. Het unieke bovenblad van deze tafel is gemaakt van wit marmer: dat heeft een rustgevende, frisse uitstraling en is terug van weggeweest!
Marmeren Salontafel Miles Wit Marmer Furnified.
Marmer is een natuursteen, wat betekent dat het patroon in elk afgewerkt product verschillend zal zijn naargelang het gebruikte marmer. Het marmer dat we gebruiken kan sterker of minder sterk geaderd zijn. Dit is een factor waar we geen invloed op hebben.

Contacteer ons