Meer resultaten voor natuursteen plaat

natuursteen plaat
 
Puur natuursteen Granigo.
Natuursteen blijft een uniek natuurlijk materiaal om verschillende soorten trappen mee te bekleden. Niet enkel een binnentrap maar ook een buitentrap kan voorzien worden met een bekleding in natuursteen. Door het gebruik van een bepaalde soort natuursteen kan je uw trap een aparte stijl meegeven waarbij de uitstraling een meerwaarde is voor je interieur.
Natuursteentegels groot formaat.
Tegels groot formaat. Al van bij het 1e gebruik ooit van natuursteen, werden de formaten in dit materiaal merkelijk groter genomen, dan bij keramische tegels. Nu alle tegels alsmaar groter worden, zijn in natuursteen tegelformaten van 100x100cm en groter helemaal niet uitzonderlijk meer.
natuursteenbewerkingen, bewerkingen van natuursteen, natuursteen-afwerkingen, natuursteen, carrire, afwerkingen natuursteen. natuursteenbewerkingen, bewerkingen van natuursteen, natuursteen-afwerkinge
Er is te zien welke invloed een bewerking op het uiterlijk van de steen heeft. Al gaat het bekijken van foto's' en zeker via het internet veel van de uitstraling en levendigheid van de steen verloren. Wanneer een plaat natuursteen uit een blok is gezaagd heeft het een zogenaamd gezaagd oppervlak.
Funk Natuursteen Aanrechtbladen Webshop Marmer Graniet Keukenblad.
De natuursteen werk en aanrechtbladen en aanverwante producten worden door Funk Natuursteen op ambachtelijke wijze in de eigen steenhouwerij op maat gemaakt. Funk Natuursteen kan terugvallen op jarenlange expertise in de verwerking van Natuursteen voor onder andere werkbladen, Aanrechtbladen en balie's.
Natuursteen platen Doe-het-zelf Bouw 2dehands.be.
platen natuursteen Afmeting; L 210cmxH 58cmx Dik 3cm, 143x60x3, 128x66x2, 98x73x3., 8 februari 2019 1947: Torhout. 3 platen in natuursteen, graniet. Uit dezelfde steen gezaagd. 180 cm x 105cm x 2 cm dikte Op één zijde van elke plaat is er een onvolmaaktheid.
Groot formaat keramische tegelplaten Brukomtegel. logo_Brukom Tegel. logo_Brukom Tegel.
Het resultaat ontdek je hier. Carrara marmer, Callacata, Travertino, Emperador, Crema marfil en dat zijn maar enkele van de 17 soorten natuursteen die we vanaf nu ook in keramische tegelplaten van groot formaat aanbieden. Ontdek hier het gamma. Belgische trots onder de natuursteen.
Dascotte Natuursteen Materialen.
Korstplaat is donkergrijs tot zwart van kleur en toont de buitenkant van een blok natuursteen in zijn meest natuurlijke vorm. Natura Blauw is een droog geslepen afwerking die de steen een gesatineerd uitzicht geeft. Stenen met deze afwerking zijn blauw-grijs van kleur.
Natuursteenbedrijf Oosterhout, Van der Velden.
Hiervoor gebruiken wij grote platen natuursteen of composiet. Samen bekijken we de kleuren van de composiet en natuurstenen platen zodat u de gewenste kleur kunt vinden. Zit uw gewenste kleur niet in ons assortimentWij gaan samen met u naar de fabrikant om de gewenste kleur te vinden.
Ontginning Febenat.
Van plaat tot eindproduct. Een brugzaag verzaagt de platen in de te verwerken stukken. Voor een werk waarbij vloertegels en maatwerk uit dezelfde natuursteen bestaat komt het voor dat tegels uit dezelfde platen worden gezaagd. Bij afwerking van natuursteen is er steeds een synergie tussen machines en mensen.

Contacteer ons