Meer resultaten voor Vloertegels natuursteen

Vloertegels natuursteen
 
Onderhoud en renovatie van natuursteen Carrofix.be Repareer losse of holle tegels, makkelijk en snel.
Lekkage zelf oplossen PU-afdichtingskit 2K-PU. Reparatie van losliggende tegels en natuursteen op buiten terrassen. Onderhoud en reparatie van natuursteen. Veel gestelde vragen. Vind een expert in de buurt. Loszittende of holle vloertegels. Losliggende tegels en natuursteen op buiten terrassen. Lekkages rondom doucheputjes, goten en drains!
Brukomtegel Tegels, Natuursteen, Parket, Laminaat Vinyl. logo_Brukom Tegel. logo_Brukom Tegel.
Deze natuursteen ligt het dichtst bij onze Belgische pierre bleue qua technische eigenschappen. Formaat 20x20cm met een dikte van 25cm! Terrastegel Betonlook a 3999/m2, OPOP. Italiaanse keramisch betonlook terrastegel in formaat 80x80cm met een dikte van 2cm. Kan geplaatst worden op tegeldragers, verlijmd op chappe of gewoon los in het gras. Maak het beste van het zomerseizoen! Patroontegels zijn dé trend van 2019, vooral keramische patroontegels die als groot voordeel onderhoudsvriendelijk, kras en vlekbestendig zijn. Er zijn heel wat tegelpatronen beschikbaar op de markt. Brukomtegel maakt voor u een selectie vloertegels en wandtegels.
TVH natuursteen en tegelhandel Peer.
Ontdek onze openingsuren tijdens het bouwverlof! Copyright 2019 TVH Natuursteen Tegelhandel Privacy en Cookiebeleid Keep IT Running. Profiteer van super-promo-prijzen op onze keramische terrastegels. Bij aankoop krijg je bovendien een heerlijke fles bubbels cadeau! Ontdek het ruime aanbod in onze showtuin.
Desloover Tegels Natuursteen.
De Tegelhoeve wandtegels, vloertegels en natuursteen.
Bent u op jacht naar prachtige, exclusieve tegels voor uw bouw of renovatieproject? Gedaan met zoeken! Want in De Tegelhoeve steken Guido Van de Mierop, Sonja Goris en zoon Kenny hun hart en ziel in de selectie en plaatsing van de knapste tegels en natuurstenen.
Kwanten, uw partner voor vloeren en tegels in Limburg.
2016 THK bvba. Het mooiste laminaat vindt u bij Kwanten in Pelt. Bekijk de grootste collectie natuursteen bij tegelhandel Pelt. Voor een parketvloer gaat u naar Kwanten. Kwanten, het adres voor vloertegels en wandtegels in Limburg. De juiste siliconenvoeg voor het tegelwerk.
Tegels Laminaat Van Pelt. Tegels Laminaat Van Pelt.
Daarnaast gaan we voor kwaliteit, want een ideale vloerbekleding moet niet alleen mooi, maar ook duurzaam zijn! Méér dan redenen genoeg voor een bezoekje! VLOERTEGELS, NATUURSTEEN OF TOCH LAMINAAT OF PARKET? Keramische tegels of natuursteen zijn uiteraard niet de enige optie om je vloer af te werken.
Atrio Natuursteen Tegels Parket.
Een galerij boordevol unieke ideeën. Atrio is een krachtenbundeling van ervaren fanaten, biedt een jong fris en trendy assortiment aan afwerkingsmaterialen en combineert op een vakkundige manier creativiteit en design met respect voor elk budget. Ruim assortiment aan tegels en parket.
Natuursteen en keramische tegels in Sint-Gillis-Waas.
ONTDEK ONZE PRODUCTEN. Bij All Import vindt u kwalitatieve Chinese, Vietnamese, Indische, Ierse en Belgische natuursteen. Ontdek onze vele soorten blauwe hardsteen aan de beste prijs. Bekijk onze natuursteen. Onze keramische tegels zijn verkrijgbaar in eindeloze kleuren, formaten, structuren en afwerkingen.

Contacteer ons