Meer resultaten voor natuursteen groothandel belgie

natuursteen groothandel belgie
 
Provincie Limburg Inforegio.be.
De provincie Limburg is een van de vijf provincies van het Vlaamse Gewest. De hoofdplaats van de provincie Limburg is Hasselt. Alle handelaars uit Limburg. De Brouwer Drankencentrale. Artemo groepspraktijk kinesitherapie. Bink Brouwerij Kerkom. DSSV Transpo Daniels. Doe-het-zelf De Linde.
Cedexsa.
Met een slimme keuze van merken, materialen en formaten in het assortiment keramische wand en vloertegels, is Cedexsa al meer dan 35 jaar pionier in de sector. Italiaanse en spaanse toppers zijn onder meer Floorgres, Ariostea, Viva, Unicom Starker, Rex, Kronos, Cotto d'Este' Baldocer en Magica. Ook nieuwe designtrends volgen we op de voet, zoals de parket, natuursteen en betonimitaties.
AKEMI Benelux Webshop en website voor AKEMI producten.
Akemi Benelux is verdeler van AKEMI producten voor Belgiƫ, Nederland en Luxemburg. U kan bij ons terecht voor polyester, epoxy, polymeer en speciaallijmen, siliconen en verankeringssystemen. Hiernaast hebben we een uitgebreid gamma aan kwalitatieve onderhoudsproducten voor natuursteen, cementtegels, beton, quartz-composiet, terracotta, keramiek.
Ceramico Tegels Natuursteen Oostkamp.
In de kijker Deze artisanale tegels worden geproduceerd in Fez Marokko. Zellige tegels kunnen toegepast worden binnen alle interieurs en zijn beschikbaar in diverse kleuren. In de kijker Natuursteen muur strips geschikt voor binnen en buiten, multifunctioneel en makkelijk te plaatsen.
Tegels, parket en natuursteen Serry TNP nv.
Bij Serry in Boortmeerbeek vind je een enorm uitgebreid gamma aan vloer en wandtegels, tegels voor buiten, maatwerk in natuursteen, parketvloeren en nog veel meer. Met onze know-how, onze uitgebreide collectie en onze inspirerende toonzaal trachten wij mee te bouwen aan de realisatie van jouw woondromen.
Keramische Tegels, Natuursteen en Parket Bedrijf Belgiƫ Intercarro.
Elk bouwproject is pas echt geslaagd mits een plaatsing van de materialen en afwerking volgens de regels van de kunst. Decennia lang bouwde Intercarro aan zijn product en materiaalkennis voor tegels, natuursteen en parket. Net die expertise, die we graag met u delen, vormt voor onze klanten een sterke toegevoegde waarde en een garantie voor een prachtig eindresultaat.
Home Heumatop.
BTW vanaf 999, / st incl. Stockopruiming Rockwool Delta plaat. vanaf 599, / m excl. BTW vanaf 725, / m incl. Garden Blue Getrommeld 33x11x5. vanaf 3112, / m excl. BTW vanaf 3765, / m incl. Bekijk alle acties. Eigen natuursteen import.
Vandix.
Siergrind laat zich heel mooi combineren met natuursteen. Bij Vandix kan U kiezen uit talloze kleurvariaties en korrelgroottes. Grindmatten en boorden zorgen voor een stabiel en strak resultaat. Onze brievenbussen in blauwsteen of in combinatie met bamboehout, hebben een zeer ruim postvak en zijn voorzien van een deurtje met slot in INOX.
Veronove: specialist in tegels, natuursteen, parket, etc.
VERONOVE: TEGELS, NATUURSTEEN, PARKET. Veronove is een tegelspecialist, gesitueerd in Meerbeke, Ninove. Ons assortiment is bijzonder uitgebreid, gaande van keramiektegels naar natuursteen, parket en tegelspecialiteiten. Wij zijn de nieuwste trends steeds net iets voor en letten daarbij ook op jouw belang: een sublieme kwaliteit-prijsverhouding.

Contacteer ons