Resultaten voor natuursteen op maat

natuursteen op maat
 
Keuken Natuursteen op maat Keuken Natuursteen op maat Groep Verhelst.
Natuursteen op maat: de blikvanger van jouw keuken. Zowel voor een modern als een klassiek interieur is een afwerking in natuursteen of composiet, keramiek en dekton de ideale oplossing. Een keukenblad of spatwand in natuursteen is naast tijdloos ook stijlvol en duurzaam.
AquaStone 30: Natuursteen douchebak op maat.
Douchebak vervaardigd in massieve natuursteen. Maatopname en montage door Aquaconcept niet mogelijk. Dikte van 30 mm. Maatwerk per cm. Positie afvoer Ø 90 is te keizen. Beschikbaar in blauwe hardsteen 201 of carrara 202. Vind onze verdelers of contacteer ons.
Natuursteen gevelbekleding: Uitvoeringen, Afwerking, Montage Prijzen.
Gemiddelde prijs natuursteen gevelplaten: 165 à 250 per m incl. Vraag vrijblijvend offertes op maat aan via de offertepagina. Naast de traditionele natuursteen gevelplaten, zijn ook de natuursteenstrips erg populair. Het zijn smalle strookjes natuursteen met verschillende lengtes en breedtes die in een natuurlijk, decoratief patroon op een paneel gelijmd zijn.
Natuursteen Thijs Home.
In ons atelier wordt natuursteen, composiet, en keramiek verwerkt tot mooie eigentijdse realisaties, arduinen omlijstingen en dorpels voor ruwbouw tot volledige design uitvoeringen voor badkamers, keukentabletten, trappen, tafels enz. Onze professionele en gedreven vakmensen zorgen voor de perfecte afwerking en plaatsing. In onze vernieuwde toonzaal krijgt U deskundige advies en begeleiding voor al uw nieuwbouw en renovatie projecten. Met meer dan 60 jaar ervaring kunnen wij uw noden perfect vervullen. Onze projecten worden zorgvuldig uitgevoerd, op maat van de klant.
Tegeldisplays op maat voor vloeren, tegels en natuursteen Redec.
Displays op maat voor de tegel en natuursteenhandel. Naast ons ruim basisassortiment van standaard presentatiedisplays voor tegels en natuursteen, kunnen we ze voor u ook maken ze op uw maat. Die kiest u zelf. We leveren onze displays in diverse tinten.
Marbrerie Crombé.
meer nog dan traditionele materialen zoals graniet en natuursteen. Deze populariteit voor Silestone kwarts werkbladen is te danken aan de extreme duurzaamheid voor keukens en badkamers waar veel geleefd en gewerkt wordt, en ook dankzij de eindeloze kleuropties die dit oppervlak biedt. Aura heeft een magnetische aantrekkingskracht. Prachtige aders lopen over een zachtwitte achtergrond en doen denken aan natuurlijke rotsformaties. De keuze van natuurlijke staat in uw interieurs. De meestremarmerbewerker Crombe verzamelt in zijn werkhuis te Brussel meer dan honderd meest mooie steenreferenties uit de hele wereld. Keuken Werbladen/ Eilland / Muurplaat. Bad / Sink. Gevel / Muurplint. Treden / Tegentreden / Plint. Oud / Recent / Op maat.
Natuursteen in uw badkamer Steenkapperij Den Itter.
Stijlvolle natuursteen elementen. Wilt u elementen uit natuursteen in uw badkamer? Genoeg keuze uit blauwe steen, arduin, Belgische hardsteen, graniet, composiet witte kalksteen. Niet alleen fraai maar ook gemakkelijk in onderhoud. Blauwe steen douchebakken. Steenkapperij Den Itter creëert natuursteen elementen op maat.
Natuursteen Blanken Natuursteen.
Hij ontdekt de vindplaatsen, ontgint ze en bewerkt de stenen op maat van de klant. Wereldwijd wordt natuursteen in groeven gewonnen. De werkmethoden en de afmetingen van de gewonnen natuursteen zijn imposant. Meestal wordt natuursteen in grote blokken gewonnen, waaruit later platen of tegels worden gezaagd.
Puur natuursteen Granigo.
De plaatsing van een trapbekleding is klaar in één dag. Laat je dus snel informeren bij Granigo over de verschillende mogelijkheden. Natuursteen tegels zijn een ware lust voor het oog. Vloer of wandtegels op maat laten maken geeft daarenboven een nog mooiere uitstraling van je interieur.

Contacteer ons