Resultaten voor natuursteen op maat

natuursteen op maat
 
Venstertablet natuursteen Morial.
Een venstertablet van natuursteen op maat. Morial bedient zijn klanten graag met het leveren en plaatsen van maatwerk. Morial is een familiebedrijf dat al meer dan 35 jaar ervaring heeft in het leveren van maatwerk, waaronder het leveren van venstertabletten op maat.
Natuursteen Vanneste.
Uw tuin is waar u tot rust komt. Richt m stevig in waar nodig en wees op uw gemak. Een stenen brievenbus op maat en naar wens, in alle modellen en kleuren? Weersbestendig, stevig en sterk? U bent aan het goede adres. Natuursteen Vanneste bewerkt natuursteen op maat.
Badkamer Natuursteen op maat Badkamer Natuursteen op maat Groep Verhelst.
Badkamer Natuursteen op maat. Badkamer Natuursteen op maat. Badkamer Natuursteen op maat. Natuursteen op maat in de badkamer: een oase van luxe en rust. Een inloopdouche met wanden op maat uit natuursteen? Een badkamer in keramiek zonder voegen? Een lavabo in marmer?
Bedrijfsovername Handel in keramische tegels en natuursteen op maat, Antwerpse Kempen Nieuw dossier! Verkoop Onderneming OBA.
Handel in keramische tegels en natuursteen op maat, Antwerpse Kempen Nieuw dossier! Ideaal voor profiel met bouwaffeniteit. sedert 30 jaar-zowel keramisch als natuursteen-eigen bewerkingsatelier voor maatwerk natuursteen-eigen plaatsingsdienst-ruime uitbreidingsmogelijkheden-wegens naderen pensioenleeftijd. 5, inclusief de bedrijfsleiding ervaren, loyaal en goed opgeleid personeel.
Diels Zn nv Natuursteen op Maat en Tegels.
Diels Zn nv Tegels en natuursteen voor ieders budget. Diels Zn nv uit Lille is gespecialiseerd in het verkopen en plaatsen van keramische vloeren, tegels en natuursteen. Arduin, graniet en marmer kan in ons atelier op maat worden gemaakt. Keramische tegels: In onze toonzaal vindt u een ruim aanbod aan keramische tegels welke door ons eigen team vakkundig geplaatst kunnen worden, zowel voor nieuwbouw als renovatie.
Natuursteen van NATUURSTEENBEDRIJF ALLEMEERSCH.
Het bestaat in duizenden vormen en soorten, elk met hun specifieke eigenschappen. Van op maat gemaakte keukenbladen uit graniet, composiet of dekton, tot portieken of dorpels uit blauwsteen of een salontafel uit massief marmer of arduin: in ons atelier bewerken we de ruwe steensoorten met behulp van gespecialiseerde processen, en toveren we deze natuurlijke elementen om tot een uniek kunstwerk waar de klant jarenlang plezier aan zal beleven. Net als de mens geldt ook bij natuursteen dat er geen twee exemplaren identiek zijn!
Natuursteen Olivier Bricks.
Kiezen voor natuursteen is kiezen voor een sterk en duurzaam materiaal. In tegenstelling tot andere materialen behoudt natuursteen ook na jaren nog steeds zijn kwaliteiten. Olivier beschikt over een ultramoderne natuursteenzagerij en is gespecialiseerd in het bewerken van" BLAUWE HARDSTEEN" of" BLAUWSTEEN op" maat: dorpels, deuromlijstingen, gevelbekledingen, ornamenten, plinten.,
Natursteen op maat Beltrami. icon-search. icon-account. icon-fav.
U kan kiezen voor standaardafmetingen of op maat gezaagd zoals u het wenst. Bekijk hier ons aanbod Schouw. Geef uw interieur een klassevol karakter en kies voor een trap in natuursteen. Trappen worden door marmerbewerkers op maat gemaakt helemaal naar uw wensen.
Home Natuursteen Coox.
Natuursteen Coox is gespecialiseerd in het bewerken van natuursteen op maat. 011/747086 Mail ons Route. Dorpels, Deur en raam omlijsting, Vensterbanken. Plinten en wandbekleding. Tafel in composiet. maandag vrijdag 8u tot 12u en 13u tot 18u. zaterdag van 9u tot 12u.

Contacteer ons