Resultaten voor natuursteen op maat

natuursteen op maat
 
Steenkapperij Haesen BVBA: Steenkapperij Haesen bewerkt en verwerkt natuursteen op maat!
Dorpels, trappen, aanrechten voor keuken en badkamer, gevelbekleding, brievenbussen, vloeren, schouwen, tafels, grafmonumenten, deuromlijstingen, u geeft ons uw plan en wij maken het op maat! Wat doen wij? Steenkapperij Haesen bewerkt en verwerkt natuursteen tot een afgewerkt product op maat.
Natuursteen Antwerpen graniet marmer composiet keuken badkamer.
Verfraai uw woning met een natuurstenen gevel en / of gevelplinten, vele opties. FabriStone natuursteen op maat, onze sterktes. FabriStone behoort tot de Gironi Andries group. Een familiale onderneming met bijna 60 jaar ervaring in het vervaardigen van natuursteen op maat.
Steenzagerij Eurosteen Welkom.
Landelijke woning met moderne keuken. Landelijke woning met moderne keuken. Landelijke woning met moderne keuken. Eurosteen, de steenzagerij en natuursteenhandel gelegen in Lanaken, in de buurt van Maastricht, Maasmechelen, Zutendaal, Bilzen, Riemst, Veldwezelt, Diepenbeek, Genk, Geleen, Beek, Tongeren. Natuursteen op maat.
Keuken Natuursteen op maat Keuken Natuursteen op maat Groep Verhelst.
Keuken Natuursteen op maat. Keuken Natuursteen op maat. Keuken Natuursteen op maat. Natuursteen op maat: de blikvanger van jouw keuken. Zowel voor een modern als een klassiek interieur is een afwerking in natuursteen of composiet, keramiek en dekton de ideale oplossing.
Natursteen op maat Beltrami. icon-search. icon-account. icon-fav.
U kan kiezen voor standaardafmetingen of op maat gezaagd zoals u het wenst. Bekijk hier ons aanbod Schouw. Geef uw interieur een klassevol karakter en kies voor een trap in natuursteen. Trappen worden door marmerbewerkers op maat gemaakt helemaal naar uw wensen.
Natuursteen verwerken in onze eigen natuursteenzagerij.
De machines laten ons ook toe om een brede waaier aan afwerkingen te realiseren: geschuurd, gebouchardeerd, verzoet, gefreind, gekapt We werken de natuursteen op maat van jouw wensen af! In de natuursteenzagerij werken ook enkel ervaren steenkappers die weten hoe ze de diverse soorten natuursteen kunnen bewerken.
Badkamer Natuursteen op maat Badkamer Natuursteen op maat Groep Verhelst.
Badkamer Natuursteen op maat. Badkamer Natuursteen op maat. Badkamer Natuursteen op maat. Natuursteen op maat in de badkamer: een oase van luxe en rust. Een inloopdouche met wanden op maat uit natuursteen? Een badkamer in keramiek zonder voegen? Een lavabo in marmer?
Natuursteen op maat bestellen kopen doe je bij ons! Deketelaere.
Natuursteen op maat bestellen kopen. Bij Bouwpunt Deketelaere in Ruddervoorde vind je een ruim assortiment van natuursteen voor zowel binnen als buiten. Natuursteen op maat bestellen of kopen? Dat doe je bij ons! Natuursteen op maat. In onze toonzaal vind je wat je zoekt.

Contacteer ons