Meer resultaten voor natuursteen op maat

natuursteen op maat
 
Natuursteen op maat voor je interieur en de buitenkant van je woning!
natuursteen op maat. 0472 / 86 52 87. NATUURSTEEN OP MAAT. Wij zijn gespecialiseerd in natuursteen op maat voor het interieur en de inrichting van je woning zoals: keukenbladen, tafels en tafelbladen, trappen, vloertegels, douches en douchewanden of een natuurstenen voet of ombouw voor je bad.
Steenzagerij Eurosteen Welkom.
Landelijke woning met moderne keuken. Landelijke woning met moderne keuken. Landelijke woning met moderne keuken. Eurosteen, de steenzagerij en natuursteenhandel gelegen in Lanaken, in de buurt van Maastricht, Maasmechelen, Zutendaal, Bilzen, Riemst, Veldwezelt, Diepenbeek, Genk, Geleen, Beek, Tongeren. Natuursteen op maat.
Keuken Natuursteen op maat Keuken Natuursteen op maat Groep Verhelst.
Keuken Natuursteen op maat. Keuken Natuursteen op maat. Keuken Natuursteen op maat. Natuursteen op maat: de blikvanger van jouw keuken. Zowel voor een modern als een klassiek interieur is een afwerking in natuursteen of composiet, keramiek en dekton de ideale oplossing.
Natursteen op maat Beltrami. icon-search. icon-account. icon-fav.
U kan kiezen voor standaardafmetingen of op maat gezaagd zoals u het wenst. Bekijk hier ons aanbod Schouw. Geef uw interieur een klassevol karakter en kies voor een trap in natuursteen. Trappen worden door marmerbewerkers op maat gemaakt helemaal naar uw wensen.
Natuursteen verwerken in onze eigen natuursteenzagerij.
De machines laten ons ook toe om een brede waaier aan afwerkingen te realiseren: geschuurd, gebouchardeerd, verzoet, gefreind, gekapt We werken de natuursteen op maat van jouw wensen af! In de natuursteenzagerij werken ook enkel ervaren steenkappers die weten hoe ze de diverse soorten natuursteen kunnen bewerken.
Badkamer Natuursteen op maat Badkamer Natuursteen op maat Groep Verhelst.
Badkamer Natuursteen op maat. Badkamer Natuursteen op maat. Badkamer Natuursteen op maat. Natuursteen op maat in de badkamer: een oase van luxe en rust. Een inloopdouche met wanden op maat uit natuursteen? Een badkamer in keramiek zonder voegen? Een lavabo in marmer?
Natuursteen Wommelgem Viarocca Marmer Graniet Arduin Levering Plaatsing.
Om die woondromen te helpen realiseren, verdiept Viarocca uit Wommelgem zich al meer dan 30 jaar in de mogelijkheden van natuursteen. We helpen onze klanten bij het kiezen van een oplossing op maat en zorgen desgewenst ook voor de plaatsing.

Contacteer ons