Resultaten voor Trappenmakers antwerpen

Trappenmakers antwerpen
 
Noordertuin van Antwerpen.
Kom met ons de kerstsfeer opsnuiven, de geschiedenis uitpluizen, volkse verhalen beleven of gewoon lekker ontspannen. Onze wandelingen zijn uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen, recreatieve wandelaars of de meer geoefende wandelaar. Happen en Trappen in de Noordertuin van Antwerpen, 2011.
Silverrun 2015 Trappenloop in Antwerpen.
De organisatie plaatst lockers waar persoonlijk materiaal kan in opgeborgen worden. Het gebruik is op eigen risico. Silverrun 2015 is een organisatie van het Platform van Antwerpse Sociale Huurders, stad Antwerpen, de sociale huisvestingsmaatschappijen Woonhaven, ABC, De Ideale Woning en AP-hogeschool.
Antwerpen Happen en Trappen de lekkerste fietstochten van Nederland.
Interpro keukens uit Oevel Antwerpen is uw specialist in trappen op maat. Interpro keukens Oevel.
De vier hoofdstijlen voor houten trappen zijn: cottage, rustiek, modern en klassiek. Wij realiseren voor u rechte trappen, draaitrappen, spiltrappen of wenteltrappen. Wij plaatsen trappen bij verbouwingen of nieuwbouw, en alle trappen worden op maat gemaakt in ons eigen atelier.
Vind winkels trappen op maat in de buurt van Antwerpen, en vergelijk prijzen voor trappen.
In onderstaande lijst ontdekt u enkele actuele aanvragen voor trappen in de provincie Antwerpen. Een offerteaanvraag voor Trappen uit Antwerpen. Plaatsen van nieuwe trap, of renovatie? Nieuwe trap in nieuwbouw. Gaat het over een binnen of buitentrap? De vorm van de trap.
Houten trappen in Antwerpen.
Aartselaar, Antwerpen, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Dessel, Duffel, Ekeren, Essen, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Herentals, Herselt, Hoogstraten, Hulshout, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kontich, Laakdal, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Mol, Nijlen, Olen, Putte, Puurs, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schilde, Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht.
Antwerpen De Vries Trappen.
Friesland Gedraaide spijlen hardhouten trappen Houten trappen Moderne trappen Trappen. Home Projecten Antwerpen. Een bijzonder gevormde beuken trap met diverse gebogen traponderdelen. Als u een gedegen advies wenst over het technisch ontwerp, is het belangrijk dat wij over verbouwtekening van uw woning kunnen beschikken.
Nieuwste uitdaging: trappen lopen in Silvertoptorens Antwerpen Het Nieuwsblad.
Een totaal van maar liefst 1600 treden. Je kan ook voor de lichtere versie gaan, door met collegas of vrienden de trappen estafettegewijs te overwinnen. De Silverrun is een initiatief van de sociale huurders Pash, de stad Antwerpen en de drie Antwerpse huisvestingsmaatschappijen: de Ideale Woning, ABC en Woonhaven.
Trappenmakerij de Jongh.
Van ontwerp tot en met plaatsing, alles gebeurt door ons eigen vakkundig team. Uw trap is onze passie. Trappen de Jongh is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van ambachtelijke trappen. Frank Van den Wijngaert.

Contacteer ons