Resultaten voor natuursteen antwerpen

natuursteen antwerpen
 
Vensterbanken.be: Goedkoper, eenvoudiger en sneller zelf vensterbanken in natuursteen bestellen.
Heeft u meer dan 4-5 cm ruimte tussen het tablet en de ondergrond raden wij u aan om eerst een mortelbed te leggen en de onderzijde van het tablet steeds met de tegellijm in te strijken dubbel verlijmen is noodzakelijk bij composiet. Bij composiet is het soort mortel niet belangrijk maar voor natuursteen graniet of marmer moet u witte metselmortel gebruiken.
Natuursteen-vacatures in Antwerpen provincie juni 2018 Indeed.com.
Je werkt met klinkers, boordplaten, hout en natuursteen om het ontworpen plan zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren. Gesponsord vacature opslaan. Synergie 209 reviews Antwerpen stad 2020. Je herstelt /vervangt natuursteen, minerale mortel, kapt kleine hoeveelheden natuursteen op de werf.
Tuinmaterialen online bestellen of kopen Tuinmaterialen Meynen Online.
Zeker een bezoekje waard. Bij Tuinmaterialen Meynen te Meerhout bieden we al meer dan 30 jaar het meest complete gamma tuinmaterialen, constructiematerialen en tuindecoratie voor verkoop aan particulieren en aannemers in de Kempen, provincie Antwerpen, Vlaanderen en Nederland. Van verharding met kasseien en klinkers tot de meest exclusieve producten en natuursteen.
Ceramico Tegels Natuursteen Oostkamp.
In de kijker Deze artisanale tegels worden geproduceerd in Fez Marokko. Zellige tegels kunnen toegepast worden binnen alle interieurs en zijn beschikbaar in diverse kleuren. In de kijker Natuursteen muur strips geschikt voor binnen en buiten, multifunctioneel en makkelijk te plaatsen.
Hofman NV SA.
U zoekt kasseien, borduren, tegels, enz in natuursteen voor uw oprit of terras, klein of groot? Dan bent u aan het goede adres. Bij Hofman NV vindt u nieuwe en herbruik stenen: zoals kandla, basalt, porfier, graniet, Aziatische blauwsteen in verschillende maten, dik, dun, rechthoekig, vierkant, duur of goedkoop.
Lithofin.
Het aanbod van speciale producten voor het reinigen, beschermen en onderhouden van keramiek, kunst en natuursteen is opgedeeld in de volgende productlijnen.: UNI voor keramiek en natuursteen. KF voor keramische tegels. COTTO voor cotto en terracotta. MN voor natuursteen en betonsteen.
Van Dijck steenkapperij.
Zoals, verzagen van tegels, plinten, verlijmen/herstellen van gebroken natuursteen, verzagenen opschuren van oude dorpels, sokkels of het zandstralen van natuursteen in uw bezit. Persoonlijk: Hoe u ons ook contacteert telefoon, email, wij staan persoonlijk garant voor het leveren van correcte informatie.
Onderhoud van vloeren Procobel Vloer of tapijt laten reinigen Antwerpen.
Zelfs voor renovatie van allerhande vloeren bent u in Deurne Antwerpen aan het juiste adres. We komen langs voor een volledig vrijblijvend plaatsbezoek zodat wij u een gedetailleerd voorstel kunnen bieden voor tapijtreiniging, vloeronderhoud of de renovatie van uw vloer.
Tegels Impermo Grootste Aanbod van de Benelux Impermo.
Tegels, natuursteen parket. 21.99 /m 2 BTW incl. 16 99, /m 2 BTW incl. 14.99 /m 2 BTW incl. 12 99, /m 2 BTW incl. 16.99 /m 2 BTW incl. 12 99, /m 2 BTW incl. 19.99 /m 2 BTW incl.

Contacteer ons