Meer resultaten voor blauwe steen antwerpen

blauwe steen antwerpen
 
Blauwe Steen Vlaamse Havencommissie. RSS.
De Blauwe" Steen" is de symbolische benaming van de rand van de kaaimuur. Deze term wordt gebruikt bij de INCO-term FOB Free On Board, waar de verantwoordelijkheid en de kosten overgaan van de verkoper naar de koper op het ogenblik dat de goederen de scheepsreling of de rand van de kaaimuur passeren.
Schelde blijft onder Blauwe steen Antwerpen Regio HLN.
Schelde blijft onder Blauwe steen. 14 januari 2017. Deel via Facebook 0 Tweet. Antwerpen De ergste stormtij in 50 jaar werd verteld. Achteraf gekeken kunnen we stellen dat dat wel meeviel. De Schelde is niet over de Blauwe steen geweest, zelfs niet een klein beetje.
Waterkering gaat dicht tijdens eerste herfststorm Antwerpen Regio HLN.
Zo erg als vorig jaar op sinterklaasdag werd het zeker niet. Toen bewees de waterkeringsmuur, die nog eens 135, meter hoger is dan de blauwe steen, zijn nut. Het waterpeil steeg even tot 724, meter, zodat de Scheldekaaien onderliepen. Dat was de tweede hoogste stand sinds de bouw van de waterkeringsmuur. Het record dateert van 26 februari 1990, met 752, meter. Het hoogwater van woensdag om 15.50 uur is géén probleem meer voor Antwerpen.
Blauwe Steen Antwerpen Wikipedia.
Deze kaaimuur werd aangelegd met een blauwe steen tijdens de rechttrekking van de Schelde tussen 1880 en 1885. Hij loopt van Het Eilandje, ten noorden van het stadscentrum, tot Petroleum-Zuid, dat ten zuiden van Antwerpen is gelegen. Bij springtij en bij stormvloed gebeurt het regelmatig dat het Scheldewater over de Blauwe Steen vloeit.
Het Vlaams woordenboek blauwe steen.
Als er in de periode rond Kerst en Nieuwjaar zware noordenwind staat, loopt Antwerpen het risico dat het Scheldewater boven den blauwe steen komt en de waterkeringsmuur afgesloten wordt om overstroming van t Zand en de buurt rond de voetgangerstunnel te voorkomen.
Blauwe hardsteen Antwerpen goudengids.be.
122 resultaten voor blauwe hardsteen Antwerpen. 1 Meersmans Tegelbedrijf. Maantjessteenweg 16, 2170 Merksem Antwerpen. Zaterdag 930: 1230.: 2 Probuild Bouwgroep. Oostkaai 25/2, 2170 Merksem Antwerpen. Sleutel op de deur. Bezoek onze webpagina. Oostkaai 26, 2170 Merksem Antwerpen. Witvenstraat 163, 2940 Hoevenen Stabroek.
Blauwe steen Antwerpen goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. 61 resultaten voor blauwe steen Antwerpen. Witvenstraat 163, 2940 Hoevenen Stabroek. 2 Schillemans Sierbestrating. Toekomstlaan 5A, 2170 Merksem Antwerpen. Parkings opritten Aanleg van. Bezoek onze webpagina. 3 P I T Antwerpen. Starrenhoflaan 27, 2950 Kapellen.
Belgische Blauwe Hardsteen in de stad Antwerpen.
Onthaal Realisaties Steen in de stad Antwerpen. Steen in de stad Antwerpen. Mons Porte du Parc. Architect: Richard Rogers Partners. Gebikt, gesclypeerd, gefrijnd, gezaagd, gevlamd onze Belgische Blauwe Hardsteen heeft een grote aantrekkingskracht, getuige daarvan de beslissing van het Architectenbureau Richard Rogers Partners RRP om Les Carrières de la Pierre Bleue Belge NV te betrekken in het project voor de aanleg van de omgeving van het nieuwe gerechtsgebouw van Antwerpen.

Contacteer ons