Meer resultaten voor dorpels blauwe steen

dorpels blauwe steen
 
Steenzagerij Eurosteen Welkom.
Landelijke woning met moderne keuken. Landelijke woning met moderne keuken. Eurosteen, de steenzagerij en natuursteenhandel gelegen in Lanaken, in de buurt van Maastricht, Maasmechelen, Zutendaal, Bilzen, Riemst, Veldwezelt, Diepenbeek, Genk, Geleen, Beek, Tongeren. Natuursteen op maat. blauwe steen Limburg. Eurosteen Alle rechten voorbehouden.
Vensterbanken, Lintelen Dorpels kopen en vergelijken MakroShop.be.
Home Verbouwen Bouwmaterialen Vensterbanken, Lintelen Dorpels. Afwatering Drainage 332. Gipsplaten Accessoires 106. Isolatie Accessoires 92. Vensterbanken, Lintelen Dorpels 176. Toon enkel Promoties. Maak je keuze. 4 cm 1. Vensterbanken, Lintelen Dorpels. 1 2 1 100 van 176 resultaten. Sorteer: Sorteer op prijs laag hoog.
plaatsingsvoorschriften: Sobama.
Indien het hefschuifraam verzonken moet worden in de vloer., dient de blauwe steen 45 mm onder de vloerpas geplaatst worden. Indien de standaard ramen tot op de vloerpas komen kan men de blauwe steen. 20 mm onder de vloerpas leggen. Dorpels voor de hefschuifraam steeds blauwe steen ytong combineren.
Deurdorpel Natuursteen De Buck.
Een deurdorpel in blauwe steen kan aan elke maat en elke stijl, van klassiek tot eigentijds, worden aangepast. De standaard dikte van een natuurstenen dorpel is 5cm om de benodigde duurzaamheid te creëren. Voor een strakke, moderne stijl moet u denken aan platte, kleine dorpels met of zonder opstaande rand.
Steenhouwerij Van den Braembussche Eeklo.
Want de veelzijdigheid van natuursteen is enorm groot. Of het nu gaat om gebogen traptreden, boordstenen, dorpels, muurafdekstenen, rustieke aanrechtbladen. Steeds is een oplossing mogelijk. De machinale of manuele bewerkingen laten zo goed als elke vormgeving toe. Wat de machine niet kan doen staan onze vaklui klaar om het werk van de machine over te nemen. Natuursteen schenkt al zijn kracht en rijkdom van zijn structuur aan degenen die hem kan ontginnen en kappen volgens de regels van de kunst. Bij sommige marmersoorten geven fossielen een aantrekkingsvariatie en zijn levenslustig. Het rijke patina van natuursteen: Je ziet weer meer en meer gevels die zich een streng maar klasrijk maatpak aanmeten van natuursteen. Graniet, blauwe hardsteen en andere zijn weer in. Mensen lijken weer gevoeliger voor een rijk patina van authentieke steen.
Ierse blauwe steen Scierie des Carrières de Maffle.
Wij verwerken ook deze blauwe steen van bij onze overzeese buren tot standaard dorpels of elementen op maat. Het is trouwens dezelfde steenader uit onze ondergrond die opnieuw opduikt in Ierland. De Ierse blauwe steen heeft wel een meer uitgesproken blauwe tint na bewerking en de donker gezoete afwerking oogt een beetje anders.
Steenhouwerij Granimar.
Wij produceren alle maatwerk in Blauwe Steen voor toepassingen in de bouw zowel binnen als buiten: dorpels, plinten, trappen, gevelbekleding, boordstenen, terrassen, vloertegels, venstertabletten., Belgische Blauwe Hardsteen is niet-poreus en een duurzame natuursteen. Men noemt het daarom ook wel eens petit granit.
Dorpels en vensterbanken Steenhouwerij Geudens.
Belgische arduin blauwe hardsteen. De afwerkingsmogelijkheden zijn ook afhankelijk van het gekozen materiaal. Steenhouwerij Geudens en Zoon bvba. Tel: 014 67 71 34. Fax: 014 67 16 82. 8-12 12.30-18.30 uur Dinsdag. 8-12 12.30-18.30 uur Woensdag. 8-12 12.30-18.30 uur Donderdag.
Dorpel Belgische Arduin 100x20x5cm LxBxH online kopen Bouwkampioen.
Stel een vraag. Dorpel in arduin met lengte 100cm, breedte 20cm en dikte 5cm. Een deur of raamdorpel in Belgische blauwe hardsteen aan 3 kanten afgewerkt. 3 kanten afgewerkt gladgeschuurd chanfrein aan 3 zijdes boven, onder en zijkanten. Druipgleuf aan de onderzijde standaard voorzien. Belgische blauwe hardsteen.

Contacteer ons