Meer resultaten voor natuurstenen dorpel

natuurstenen dorpel
 
Dorpels in natuursteen.
arduin, witsteen of graniet. De meest voorkomende dikte van de dorpels zijn 5cm, 8cm en 10cm. In de breedte is dit 18cm, 20cm en 22cm. Standaard worden de dorpels 5 cm naar buiten gestoken en 5cm zijdelings in de muur.
Natuursteen hardsteen dorpels Specialist in dorpels!
De toepassing voor natuurstenen dorpels is erg veelzijdig. Een natuursteen dorpel kan zowel binnen als buiten worden gebruikt en op verschillende plaatsen. Natuurstenen dorpels zien we bijvoorbeeld vaak in de doorloop van een deur, om verschillende vloerdelen met elkaar te verbinden, maar ook als afwerking onder een raamkozijn of als vensterbank.
Deurdorpels raamdorpels in natuursteen en hardsteen Ceralith Dorpels Ceralith Tegels.
De juiste dorpel verhoogt de uitstraling van uw woning. Dankzij zijn tijdloze en natuurlijke uitstraling leent natuursteen zich enorm goed voor de productie van allerhande dorpels. Omdat het makkelijk te onderhouden is, is het uiterst geschikt voor gebruik aan de buitenzijde van uw woning.
Deurdorpel Natuursteen De Buck.
De standaard dikte van een natuurstenen dorpel is 5cm om de benodigde duurzaamheid te creëren. Voor een strakke, moderne stijl moet u denken aan platte, kleine dorpels met of zonder opstaande rand. In een rustiek en traditioneel decor past eerder een traditionele dorpel, dikker en hellend.
Natuurstenen deurdorpels Nibo Stone.
Nibo Stone levert massief natuurstenen dorpels voor binnen en buiten. Binnen kunnen de dorpels worden toegepast als waterkering, bijvoorbeeld onder de deur van de badkamer of als overgang tussen twee verschillende vloerafwerkingen. Buiten wordt de dorpel vaak als water en luchtdichting bij de voor en achterdeur toegepast, als onderdeel van een gevelelement.
André Celis Natuursteen Dorpels.
U bent hier: Natuursteen buiten Dorpels. Dorpels en omlijstingen. Bent u op zoek naar een dorpel voor de renovatie van uw woning of een volledige set nieuwe dorpels voor uw nieuwbouw? Wat dacht u van raam en deuromlijstingen en vensterbanken in natuursteen?
Dorpel plaatsen GAMMA.be.
De vochtkering moet overal breed genoeg zijn, zodat je ze omhoog kan plooien langs de achterkant en de zijkanten van de dorpel. De dorpel moet als het ware ingepakt worden met de vochtkering. Laat de vochtkering overal een centimeter uitkomen boven de dorpel.

Contacteer ons