Meer resultaten voor steenhouwerij

steenhouwerij
 
Steenhouwerij Gent, trappen op maat.
Kies voor de precisie van onze trappenexperts. Uw trappen op maat in onze steenhouwerij regio Gent. Bent u particulier of ondernemer in Gent en ruime omstreken? Wenst u een trap die nauwkeurig op maat wordt afgewerkt? Opteer dan voor onze professionele steenhouwerij!
Steenhouwerij Denisse BVBA in Stabroek met openingsuren Natuursteen.
Menu Steenhouwerij Denisse BVBA. Steenhouwerij Denisse BVBA. Veldstraat 43 2940 Stabroek. Klik voor telefoon Telefoon: 03/664 42 66. Klik voor fax Fax: 03/605 80 04. Klik voor gsm GSM: 0475/22 05 04 of 0479/73 13 73. Grafmonumenten Natuursteen Steenhouwerij. Ma andag 21/01.
Steenhouwerij Granimar te Ooigem bij Wielsbeke werkt al meer dan 50 jaar uitsluitend met de echte Belgische blauwsteen. Kwaliteit uit West-Vlaanderen.
Naast zijn ouderdom en zijn petrografische kenmerken, is ook de paleontologie van Belgische Blauwe Hardsteen een element om tot een diagnose te komen en zodoende verwarring te vermijden met andere steensoorten uit het buitenland die weliswaar een gelijkaardig uitzicht vertonen maar vaak minder goede technische kwaliteiten bezitten.
KiyOh Widget.
Voor de medewerkers is dit dagelijks werk, maar ze blijven altijd invoelend en tegelijkertijd profes. In elke stap van de samenwerking met Hutting natuursteen hebben we respect en begrip ervaren voor. In elke stap van de samenwerking met Hutting natu.
Natuursteen informatie over natuursteen voor grafstenen.
Eigen steenhouwerij met vakmensen. Eigen glasatelier met kunstenaars. 150 jaar ervaring. Eindresultaat van te voren bekijken. Keurmerk ABN garantie. Hoe een persoonlijk grafmonument creƫren. Verschillende materialen voor grafmonumenten. Verschillende materialen voor grafmonumenten. Veel mensen weten maar weinig over grafmonumenten, totdat de situatie zich voordoet dat er een grafmonument uitgezocht moet worden.
Craeymeersch steenhouwerij.
In 2000 namen dochter Catherine en haar man Tom Deprez de fakkel over. Bij Steenhouwerij Craeymeersch kan u terecht voor zowel grafmonumenten als voor interieur en decoratie in natuursteen. Wij bieden perfect maatwerk aan dat wordt vervaardigd in onze eigen werkplaats.
Home.
En dit hoeft echt niet veel duurder te zijn dan standaard geschuurde natuursteen. Landelijke stijl en restauratie zijn ons heel vertrouwd, alsook massief maatwerk in hoofdzakelijk Belgische blauwe hardsteen. Bekijk enkele realisaties die met de samenwerking van Artisanale Steenhouwerij Stephan Reyntjens tot een goed einde zijn gebracht.
Welkom Grafmonumenten Steenhouwerij Klein VOF uit Vaals in Limburg.
Steenhouwerij Klein is gespecialiseerd in de vervaardiging van grafmonumenten uit natuursteen. Van vroeger tot nu: In 1930 begint Leo Klein sr, de steenhouwerij in de achtertuin van zijn huis. Er is geen mooier materiaal dan steen. Het verloop van de natuur is erin af te lezen, en het is niet voor niets een geliefd materiaal voor.
Steenhouwerij VanderlindenJ Design.
Blauwe steen / Arduin. Onze nieuwe website is er! Lees meer nieuwsberichten. Your browser does not support HTML5 video. NV Steenhouwerij Vanderlinden J on Facebook Alsembergsteenweg 1078 B-1652 Alsemberg Tel: 3202 380 10 01 Fax: 32 02 380 39 93.

Contacteer ons