Meer resultaten voor trap in natuursteen

trap in natuursteen
 
Natuursteen trappen Steenkapperij Den Itter.
U heeft voor natuursteen trappen keuze uit verschillende materialen. Een marmeren trap, trap uit blauwe steen of een granieten trap? Dat zijn maar een paar van de mogelijkheden. Al onze traptreden zijn voor buiten als binnentrappen. Zelfs voor zwembaden is dit mogelijk! Een betonnen trap bekleden kan met natuursteen traptreden. Steenkapperij Den Itter produceert traptreden op maat in het gewenste materiaal.
Ga voor een trap in natuursteen.
Goed nieuws: met Cloudy Clement overzettreden krijgt je trap de look van natuursteen én daarbovenop de voordelen van hout. Laat je snel informeren over de mogelijkheden. natuursteen trappen, natuurstenen trap, natuurstenen trappen, trappen in natuursteen, trappen natuursteen. Zoeken naar: Zoeken.
AMR Marmer, graniet, composiet, dekton en keramiek.
Natuursteen trapbekleding vakkundig afgewerkt.
Wil je graag een trap kopen in natuursteen, maar weet je nog niet welke afwerking? Onze verkopers laten jou graag de verschillende soorten natuursteen trapbekleding zien. In onze eigen natuursteenzagerij bewerken we zelf de steen: boucharderen, verouderen of gewoon schuren, we laten je graag de vele mogelijkheden zien.
Trap in natuursteen Beltrami. icon-search. icon-account. icon-fav. icon-search. icon-check. icon-check. icon-check. icon-check. icon-check. icon-check. icon-check. icon-check. icon-check. icon-check.
Voor binnen Voor buiten Toepassing. Selecteer al uw gewenste toepassingen. Vloertegels Wandbekleding Interieurafwerking Trappen Mozaïeken en strips Terrastegels Oprit bestrating Gevel Zwembadboorden Buitenafwerking Kleur. Beige Blauw Bruin Grijs Groen Mix Rood Wit Zwart Extra. Nieuw Promotie Herkomst. Bianco Carrara C.
Trapbekleding in natuursteen voor betonnen trappen Betonnen Trap.
Om de veiligheid en gebruik van de trap te verhogen, kan geopteerd worden om de oppervlakte te laten behandelen of in de natuursteen kunnen antislip uitsparingen geslepen worden of er kan een PVC trapneus in verwerkt worden om het uitglijden te verminderen.
Trap in natuursteen Ceralith Tegels.
Voor een natuursteen trap moet je bij Ceralith zijn. Uit ons uitgebreide assortiment kan u de mooiste trappen in natuursteen kopen aan de scherpste prijs. Waarom kiezen voor een trap in natuursteen? Een trap bekleed in natuursteen straalt duurzaamheid en luxe uit.
Welke betaalbare natuursteen bekleding voor onze trap? Bouwinfo.
1700 euro voor een trap in natuursteen te bekleden? ter referentie, wij hebben prijzen gekregen als volgt.: parket 4000 euro. natuursteen 3800 euro. Lid vanaf: 27/05/2009. Geplaatst op: 04-10-2011 085255.: Voeg een andere quoty toe of reply now. 1700 euro voor een trap in natuursteen te bekleden?
Natuursteen trap? Dit moet je weten Dedoruin.
Plinten voor uw natuursteen trap kunnen op 2 manieren voorzien worden: in trapvorm, waarbij de plint de treden en tegentreden volgt, of een schuin doorlopende plint die de helling van de trap volgt. Bestel uw maatwerk tijdig en laat uw trap opmeten door een van onze ervaren plaatsers zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Contacteer ons