Resultaten voor trap natuursteen

trap natuursteen
 
Natuursteen.
Gamma Onze producten Trappen en maatwerk Trappen Kleuren Natuursteen. Trappen en maatwerk. Marmermozaïek serie Marbra Plane. Gevels en Kolombekleding. Trap in Mustang Black. dikte trede: 3 cm. dikte tegentrede: 2 cm. dikte tegentrede Gascogne Cream: 3 cm. dikte plinten: 2 cm.
trap in natuursteen Zwembad Forum.
Zwembadbouwer / installateur. trap in natuursteen. Forums Zwembaden trap in natuursteen. Dit onderwerp bevat 12 reacties, heeft 7 stemmen, en is het laatst gewijzigd door cliff 5 jaren, 8 maanden geleden. 13 berichten aan het bekijken 1 tot 13 van in totaal 13.
Een trap, volledig op maat gemaakt voor jouw woning!
Een trap in natuursteen geeft een uniek karakter aan je interieur en is daardoor de blikvanger van je woning. Door de duurzame materialen is een trap in natuursteen of met tegels een slijtvaste trap, zonder onderhoudskosten. Wij maken passende traptreden bij je vloertegels zodat je geen kleur of formaatverschil hebt tussen je vloer en je trap of treden.
Natuursteen tegels voor trappen natuursteen trap.
Betonnen trap: Ter plekke storten of prefab, bekleden prijs. Als je een trap uit natuursteen wilt, is het een stuk goedkoper om te kiezen voor een betonnen trap en die af te werken met natuursteen dan een volledig natuurstenen trap.
Trap in natuursteen Peeters Janssen Natuursteen.
Peeters-Janssen Natuursteen kijkt graag samen met jou welke trapafwerking het best past in je woning en geeft advies op maat op basis van jouw wensen. Bovendien is de prijs van een natuurstenen trap zeker niet hoger dan die van een houten trap, integendeel.
Trap Natuursteen: Natuursteen Trap in Graniet Grijs of Zwart voor Binnen of Buiten Antislip Traptreden Gebrand en Geborsteld Trap en Traptreden in Blauwe Steen met of zonder Boord Vakkundige Plaatsing
De Wandeleer Natuursteen Trap natuursteen. Search for: Search. Trap natuursteen: De Wandeleer bvba plaatst sinds 45 jaar prachtige natuursteen trappen vakkundig op maat! In zwarte of grijze graniet en blauwe steen. Uw buitentrap, maar ook uw binnentrap werken wij af tot in de kleinste details.
Kempenland Steenkapperij Natuursteen interieur en exterieur Buitentrappen.
Hedendaags design of art-nouveau met natuursteen gaat u voor een buitentrap die past bij de stijl van uw huis. Steenkapperij Kempenland maakt uw trap op maat in arduin, witte steen of graniet. Als u dat wenst, kunnen wij uw trap ook verouderen.
Over Abbin Abbin Natuursteen.
Wie voor natuursteen kiest, kiest voor een onbetwist kwaliteitsproduct met een authentiek, modern en tegelijk tijdloos karakter. Een keuze die nog generaties lang zal gewaardeerd worden. Ontdek de meerwaarde van natuursteen in en rondom de woning. Maatwerk is onze standaard. U hebt een specifieke wastafel, trap of vloer in gedachten?
Materialen voor de trap.
Ook glas, composietmaterialen, natuursteen of keramische tegels kunnen in een trapafwerking worden toegepast. Wanneer je eraan denkt om een betonnen trap te bekleden met hout, informeer je dan vooraf eens grondig bij een trappenmaker. In vele gevallen is de investering in de betonnen trap overbodig.

Contacteer ons