Meer resultaten voor trap natuursteen

trap natuursteen
 
Producten Trapbekleding Natuursteen Van Landeghem bvba.
Terug Naar Overzicht Producten Trapbekleding. Trapbekleding in natuursteen voor binnen en buiten. Dit kan in verschillende materialen: blauwe hardsteen, graniet, marmer, basalt, witte steen., Traptreden kunnen strak en modern afgewerkt worden, of klassiek met moluren. 2018 Natuursteen Van Landeghem bvba.
André Celis Natuursteen Trappen en trapbekleding.
Natuursteen Moens BVBA bouwmaterialen in natuursteen Home.
Keuken in Lede. Uw wensen, onze uitdaging! Trappen en trapbekleding in natuursteen, Keukenwerkbladen in natuursteen, Sierschouwen en openhaard in natuursteen, Natuurstenen venstertabletten, Graniet Composiet Blauwe hardsteen Arduin, Gevelplinten, Massieve bakjes in natuursteen, Badkamerbekleding en Badkamerrenovatie. Meer over natuursteen. Producten in natuursteen.
Trappen maatwerk Van den Bossche, passie voor tegels.
Een trap in natuursteen is een duurzame keuze, geeft karakter aan een interieur en biedt bovendien een belangrijke meerwaarde aan de woning. Natuursteen is altijd uniek, geen twee trappen zijn hetzelfde. Plaatsing van een trap in natuursteen. Trappen in natuursteen worden steeds geplaatst op een betontrap, bestaande uit afzonderlijke treden.
Trap in natuursteen Beltrami. icon-search. icon-account. icon-fav. icon-search. icon-check. icon-check. icon-check. icon-check. icon-check. icon-check. icon-check. icon-check. icon-check. icon-check.
Mijn favorieten 0. Afspraak maken showroom. SDS Kasseien Brugge. Welke natuursteen kies ik in mijn badkamer? Luce di Carrara. styleheight: 160px; max-height: 160px; overflow: hidden." Filters Maak hier uw selectie. Bianco Carrara C. Bianco Carrara CD. Bianco Carrara Extra. Blauwe Hardsteen Commercial.
Natuursteen.
Gamma Onze producten Trappen en maatwerk Trappen Kleuren Natuursteen. Trappen en maatwerk. Marmermozaïek serie Marbra Plane. Gevels en Kolombekleding. Trap in Mustang Black. dikte trede: 3 cm. dikte tegentrede: 2 cm. dikte tegentrede Gascogne Cream: 3 cm. dikte plinten: 2 cm.
Trappen in natuursteen: mooi én duurzaam.
Uiteraard kan bouwmaterialen Wijckmans altijd helpen mocht je natuursteen trap beschadigd worden. Bovendien verkopen we ook allerlei producten voor het onderhoud van natuursteen. Wil je graag meer informatie over het reinigen en onderhoud van natuursteen trappen, aarzel dan niet om ons te contacteren!
Natuursteen voor trap, vloer en terras Quino.
Geniet van de kracht en schoonheid van natuursteen voor binnen en buiten. Quino is specialist in marmer, graniet en kalksteen. Inclusief alle mogelijke afwerkingen en toepassingen van natuursteen. Van trap tot vloer. Van oprit tot terras. Precies zoals je het zelf wil.
Natuursteen traptreden bordessen Nibo Stone.
Natuursteen is makkelijk schoon te maken, waterbestendig en in veel gevallen ook vorstbestendig. Het wordt niet voor niets al eeuwenlang veelvuldig toegepast voor trappen in openbare ruimtes zoals musea, scholen en stationsgebouwen. Maar ook in een woonhuis is een natuurstenen trap stijlvol en praktisch. Een natuursteen trap is in een verscheidenheid aan kleuren en vormen realiseerbaar en kan ontworpen worden voor binnen of buiten.

Contacteer ons