Op zoek naar trap natuursteen?

trap natuursteen
 
Trappen in natuursteen: mooi én duurzaam.
Wie een trap wil die mooi én duurzaam is maakt een uitstekende keuze met natuursteen. Omdat natuursteen door de natuur werd gevormd is namelijk elk stuk uniek. Bovendien is natuursteen ook een heel duurzaam materiaal zodat het voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Je kan kiezen voor onder andere tegels in natuursteen, zwembadtrappen in natuursteen, natuursteen trapbekleding of trappen in massief natuursteen.
Op zoek naar platen of tegels in natuursteen? STONE.
Dankzij onze jarenlange expertise en uitgebreid gamma vindt u bij STONE de perfecte steen voor elk project en toepassing. Daarenboven begeleiden wij u naadloos met slimme tips en onderhoudsadviezen opdat een keukenwerkblad, trap of douche in natuursteen een levenslange bondgenoot wordt.
Trappen Natuursteen Van Meeuwen.
Artimar Artimar, Passion for stone.
Natuursteen, composiet en keramiek gelden al jaren als de aangewezen materialen voor de productie van aanrechtbladen. Naast een grote collectie in natuursteen zoals graniet en marmer hebben we ook een zéér uitgebreid gamma van composiet en keramiek in een brede waaier van kleuren.
Trap in natuursteen Beltrami. icon-search. icon-account. icon-fav. icon-search. icon-check. icon-check. icon-check. icon-check. icon-check. icon-check. icon-check. icon-check. icon-check. icon-check.
Voor binnen Voor buiten Toepassing. Selecteer al uw gewenste toepassingen. Vloertegels Wandbekleding Interieurafwerking Trappen Mozaïeken en strips Terrastegels Oprit bestrating Gevel Zwembadboorden Buitenafwerking Kleur. Antraciet Beige Blauw Bruin Geel Grijs Groen Mix Paars Rood Roos Wit Zwart Extra. BELGISCHE BLAUWE HARDSTEEN.
Vloeren en trappen Natuursteen Van Ham.
Een trap in natuursteen spreekt enorm tot de verbeelding. Niet voor niets wordt natuursteen al eeuwen gebruikt voor vloeren en trappen. Vroeger nu trouwens nog was een imposante trap een belangrijk deel van de entree van de woning. De tijdloze schoonheid van dit natuurproduct vormt een mooie basis voor het interieur.
Trappen-marmer-graniet-Rawoens-Aalsters Natuursteen-Aalst.
Spoelstraat 4 9300 Aalst Tel: 053/21.31.20 Fax: 053/78.29.00. Bekijk hier enkele van onze trappen.: Trappen in marmer of graniet zijn onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Kies uit ons uitgebreid gamma van kleuren, structuren en afwerkingen, zo maken wij van uw trap een waar pronkstuk!
Tegels natuursteen trap Tamsin.
Tamsin Natuursteen Tegels natuursteen trap. Tegels natuursteen trap. Natuursteen op maat. BEZOEK ONZE SHOWROOM. 8340 Sijsele-Damme Brugge. 8u 12u en 13u30 18u. Zaterdag: 9u 12u. en 14u 17u30. Bekijk de toonzaal. DOWNLOAD ONS HANDIG OVERZICHT. Kies je best voor keramiek, natuursteen, laminaat of parket?
Trappen WNB Natuursteen.
Een trap in natuursteen is in klasse en stijl niet te overtreffen. De treden en tegentreden plaatsen we op een betonnen ondergrond. De trede bedekt de tegentrede of zweeft er enkele centimeter boven. Deze laatste techniek hanteren we vooral buitenshuis.

Contacteer ons