Zoeken naar Toonzaal vloeren

Toonzaal vloeren
 
Van Houtven keramische vloer en wandtegels van hoge kwaliteit.
Van Houtven heeft het allemaal voor u. Voor vloeren en wanden. In alle formaten en kleuren en uit alle hoeken van de wereld met een ding gemeen: onberispelijke kwaliteit. Kwaliteit waarmee wij u graag verder helpen. Kom langs in onze toonzaal.
Bezoek onze toonzaal Van den Bossche, passie voor tegels.
Voor elk budget, voor ieders smaak. U ziet het meteen wanneer u onze toonzaal binnenstapt: de keuze is enorm. Volkeramische vloertegels, exclusieve glasmozaïek, oogstrelende wandtegels en tijdloze natuursteen: Van den Bossche heeft het allemaal. Voor binnen en voor buiten. Voor vloeren en voor muren.
Showroom Quick-Step.be.
Daarom heten we je van harte welkom in onze Quick-Step showroom. Naast onze volledige collectie Quick-Step vloeren en accessoires ontdek je er ook 1000 m aan ingerichte interieurs. Bovendien staan onze binnenhuisadviseurs voor je klaar op afspraak zodat je maximaal advies en inspiratie haalt uit je bezoek.
Welkom bij Stone Trend by Kurt Vanquathem, bezoek onze toonzaal.
De ruime toonzaal van 500 m werd in een totaal nieuw kleedje gestoken om de klanten te kunnen rondleiden in een nieuwe wereld van tegels. Kurt heeft al jaren ervaring, hij leidt je niet zomaar rond in een wereld van tegels, hij gaat op een persoonlijke manier op zoek naar de perfecte vloerbekleding voor jouw interieur. Wat we doen bij Stone Trend. Een mooie vloer geeft richting aan je interieur. Ze vormt letterlijk de basis waarop de rest zich ent. De vloeren worden voorgesteld in sfeerboxen, vloeroppervlakken of vloerkasten zodat je een idee kunt maken hoe de tegels in jouw interieur zouden passen.
Corthout Beton Stortklaar beton Polybetonvloeren.
STORTKLAAR BETON BETONPRODUCTEN. Corthout Beton is een familiebedrijf dat opgericht werd in 1987 door Rudi Corthout. Wij kunnen ons snel ter beschikking stellen. Zo garanderen we een snelle afhandeling. Wij proberen al onze projecten correct maar snel af te handelen.
Onze toonzaal Dilsen Tegeldesign Luc Gysen.
Onze toonzaal is een waar paradijs voor wie van plan is om te bouwen of te verbouwen en op zoek is naar mooie en duurzame tegels om vloeren en wanden mee te bekleden. Zowel voor de klassiekere tegels als voor moderne tegels met diverse designs en motieven kunt u steeds bij ons terecht.
Stoneconcept badkamerrenovatie vloeren en tegels.
Van bij het eerste contact in de toonzaal, tot de eindafwerking, kunnen wij niet anders dan tevreden zijn. Het zijn stielmannen, die zeer vriendelijk zijn en hun werk mag dan ook gezien worden. De afgemaakte prijs en de te uit te voeren werken werden correct nageleefd.
Brand verwoest toonzaal vloerhandelaar Allure Hamont-Achel Het Belang van Limburg.
Nieuws uit een andere gemeente? Brand verwoest toonzaal vloerhandelaar Allure. 16/03/2009 om 0555: door Geert Van Baelen. Brand verwoest toonzaal vloerhandelaar Allure. Hamont-Achel In Hamont heeft zaterdagnamiddag een hevige brand gewoed in de toonzaal van Allure Vloeren in de Bosstraat.

Recent vernieuwde toonzaal. In Januari 2016 hebben wij onze toonzaal volledig vernieuwd. Ook gaan wij elk jaar naar de grote tegelbeurzen in Itali├ź Spanje. En vernieuwen we enkele zaken in de toonzaal. Zodat de laatste trends steeds te bewonderen zijn.

Contacteer ons