Meer resultaten voor Toonzaal vloeren

Toonzaal vloeren
 
Service RG Tegel.
U beschikt over een toonzaal van maar liefst 2.000m om uw keuze te maken. Voor u wordt alles in het werk gesteld om de snel evoluerende markt op de voet te volgen! U hebt een ruime keuze uit een zeer uitgebreid assortiment keramische vloeren en keramische faience tegels, alle kwaliteitsproducten.
Nissan-olieslaeger: Resultaten voor Toonzaal vloeren.
Op het einde van uw toonzaal bezoek krijgt u staaltjes brochures en richtprijzen mee. Toonzaal Lemmens Tegels. Toonzaal Lemmens Tegels. Luma Epoxy vloeren uw specialist in het renoveren van oude en nieuwe vloeren. Epoxy vloeren ook wel kunsthars vloeren genoemd zijn tegenwoordig enorm populair bij nieuwbouwprojecten en renovaties van vloeren.
Tegels Vloeren Leveren Ninove Appelterre-Eichem.
Neem vrijblijvend een kijkje in onze toonzaal. Indien u op zoek bent naar een uitgebreid assortiment aan tegels of vloeren, dan bent u bij VDS Tegels te Ninove Appelterre-Eichem aan het juiste adres! Wij leveren deze en onze vloerders plaatsen ze!
Houthandel De Groote: Uw houtspecialist!
Zeer goede slijtvastheid. Elastilon, een kleefmat voor het leggen van vloeren; een totaal nieuwe opzienbarende revolutie, die bij het aanbrengen van parket en strokenvloeren het gebruik van schroeven, spijkers, lijm of clips volledig overbodig maakt en die met haar follow-ups de hele wereld in een recordtijd veroverd heeft.Wilt u daar meer van weten? Leest u dan verder! EINDE SEIZOEN PROMOTIE! TERRASPLANKEN MASSARANDUBA DUURZAAMHEIDSKLASSE 1. Plaats in 2013 uw terras nog en doe u 25% voordeel! Massaranduba 25x145mm geschaafd Vlak en grof profiel. november en december 25% korting. zolang de voorraad strekt. Wat kunnen wij u bieden? Momenteel bouwen wij een nieuwe toonzaal waar u een ruime keuze heeft uit prachtige massieve plankenvloeren van eigen productie.
Toonzaal Vasstone.
In onze toonzaal kiest u tussen keramische tegels of natuursteen, vloer-of wandtegels, steenstrips, muurbekleding uit verschillende soorten gesteente, imitatie parketvloeren. Samengevat, de laatste nieuwigheden van 2014. Bij ons krijg je ook een professionele uitleg qua plaatsing en productkennis, alsook hulp in medeontwerp van badkamers. Het plaatsingsbedrijf is gekoppeld aan de winkel, uw vloer ligt straks precies zoals u dat wilt, dankzij ons gespecialiseerd plaatsingsteam. Wij leveren, plaatsen en u krijgt het nodige onderhoudsadvies van onze plaatsers. Alles om u tevreden te stellen. Wilt u meer dan alleen tegels, vloeren, natuursteen, klinkers of parket?
Vloeren Tegels Degrande.
Of u nu voorstander bent van trendy grote of idyllisch kleine vloertegels, traditioneel vierkante of verrassend rechthoekige tegels, keramische tegels of natuursteen. In de 250 m grote toonzaal zullen merken als Cotto dEste, Colorker, Grespor, Sfinx, Casalgrande, Lasserberger, Bisazza, Refin, u ongetwijfeld kunnen bekoren.
Vloeren Binnendeuren Maatkasten Marc Deckers Antwerpen.
Bent u nog niet zeker welke vloer, binnendeur of maatkast bij u past, dan kan u steeds bij Marc Deckers terecht in de toonzaal in Kalmthout Antwerpen waar u persoonlijk geholpen wordt bij het kiezen van uw parket, laminaat, binnendeuren of maatkasten die passen bij uw karakter.
MF Drijkoningen.
Onze toonzaal met alle glastoepassingen.
Onze toonzaal met alle glastoepassingen Ontworpen door Vittorio Simoni. Adres showroom Glas Ceyssens. Industrieterrein De Schacht. 3550 Heusden Zolder. Van maandag tot vrijdag: van 8-12u en van 13-17u. Over onze showroom. Zelden heeft een showroom zo indrukwekkend de mogelijkheden getoond van glas in een gebouw. De showroom van Glas Ceyssens, geïntegreerd in een gloednieuw kantoorgebouw, is een openbaring. Creatief in interieur. Glas Ceyssens steekt nagenoeg volledig in het nieuw. Er moest immers ruimte gemaakt worden om het steeds groeiende bedrijf comfortabel te huisvesten. Er kwam bijkomende productieruimte en een nieuw kantoorgebouw, met in dit laatste ook een fraaie showroom. Tijdens ons preview-bezoek vielen ons vooral de interieurtoepassingen met glas op. Glas is zowel praktisch als esthetisch, en het geeft het begrip licht in huis een heel nieuwe dimensie. Met deuren, schuifdeuren, wanden, douchewanden, balustrades, trappen, vloeren.

Contacteer ons