Op zoek naar Toonzaal vloeren?

Toonzaal vloeren
 
Home Ri.Pa. Belgium nv. Home Ri.Pa. Belgium nv.
32 9 367 92 12. Uw partner voor de perfecte aankleding van vloeren en wanden. Advies op maat/lin. Contact met meer dan 55 tegelfabrikanten vanuit de hele wereld/lin. Onuitputtelijke keuze keramische topproducten, laminaat. Ruime stockruimte van 12 000 mu00b2/lin/ulncolumn_content, n.
Kempische Bouwmaterialen Toonzaal.
Er is een aparte toonzaal voorzien voor de oude en verouderde schouwen, maar ook voor de binnen en buitendeuren. De niet vorstbestendige vloeren bijvoorbeeld terracotta zijn uiteraard te vinden in een overdekte ruimte, terwijl anderen dan weer verpakt te zien zijn op het buitenterrein.
De SnerckHome De Snerck.
In het assortiment vindt u alle bouwmaterialen van fundering tot dak; zowel voor de ruwbouw als de afwerking. Bouwverlof toonzaal en betoncentrale: gesloten vanaf vrijdagmiddag 19 juli 12u t.e.m. TERUG OPEN VANAF 5 AUGUSTUS. Onze toonzaal is tevens gesloten vanaf donderdag 15 t.e.m.
Bezoek onze toonzaal Van den Bossche, passie voor tegels.
U ziet het meteen wanneer u onze toonzaal binnenstapt: de keuze is enorm. Volkeramische vloertegels, exclusieve glasmozaïek, oogstrelende wandtegels en tijdloze natuursteen: Van den Bossche heeft het allemaal. Voor binnen en voor buiten. Voor vloeren en voor muren. Voor klassieke huizen en voor moderne woningen.
Showroom Quick-Step.be.
Vooraleer je beslist over je nieuwe droomvloer, wil je die uiteraard graag zien en zo mogelijk ook voelen. Daarom heten we je van harte welkom in onze Quick-Step showroom. Naast onze volledige collectie Quick-Step vloeren en accessoires ontdek je er ook 1000 m aan ingerichte interieurs.
Stone Trend Gewoon een of andere WordPress website.
De ruime toonzaal van 500 m werd in een totaal nieuw kleedje gestoken om de klanten te kunnen rondleiden in een nieuwe wereld van tegels. Kurt heeft al jaren ervaring, hij leidt je niet zomaar rond in een wereld van tegels, hij gaat op een persoonlijke manier op zoek naar de perfecte vloerbekleding voor jouw interieur. Wat we doen bij Stone Trend. Een mooie vloer geeft richting aan je interieur. Ze vormt letterlijk de basis waarop de rest zich ent. De vloeren worden voorgesteld in sfeerboxen, vloeroppervlakken of vloerkasten zodat je een idee kunt maken hoe de tegels in jouw interieur zouden passen.
Corthout Beton Stortklaar beton Polybetonvloeren.
STORTKLAAR BETON BETONPRODUCTEN. Corthout Beton is een familiebedrijf dat opgericht werd in 1987 door Rudi Corthout. Wij kunnen ons snel ter beschikking stellen. Zo garanderen we een snelle afhandeling. Wij proberen al onze projecten correct maar snel af te handelen.
Onze toonzaal Dilsen Tegeldesign Luc Gysen.
Onze toonzaal is een waar paradijs voor wie van plan is om te bouwen of te verbouwen en op zoek is naar mooie en duurzame tegels om vloeren en wanden mee te bekleden. Zowel voor de klassiekere tegels als voor moderne tegels met diverse designs en motieven kunt u steeds bij ons terecht.
Stoneconcept badkamerrenovatie vloeren en tegels.
Van bij het eerste contact in de toonzaal, tot de eindafwerking, kunnen wij niet anders dan tevreden zijn. Het zijn stielmannen, die zeer vriendelijk zijn en hun werk mag dan ook gezien worden. De afgemaakte prijs en de te uit te voeren werken werden correct nageleefd.

Contacteer ons