Resultaten voor Toonzaal vloeren

Toonzaal vloeren
 
Tegels Bouwpunt Ottevaere Oudenaarde.
Kies je voor rustiek en authentiek, dan vind je eveneens een mooi aanbod natuursteen in onze toonzaal te Oudenaarde. Vloertegels of toch een andere vloerbedekking? Vloertegels zijn uiteraard niet de enige optie om je vloer af te werken. Je kan bijvoorbeeld ook kiezen voor vinyl, laminaat, parket of gietvloeren in je interieur. Zo biedt laminaat je een ruime keuze aan plankgroottes, kleuren, houttypes en texturen aan een interessante prijs. Vloeren en wanden vereisen een andere aanpak.
Toonzaal.
Meesters in parket en houten vloeren Advies showroom Parket Swaegers Wechelderzande.
Houten vloeren van Belgische topkwaliteit. Kies voor het meerlagig parket van Silva Floors. Kies voor 100% Belgisch parket van Silva Floors. Plankenvloeren van 100% Belgische kwaliteit. Zoeken naar: Zoeken. Opgelet: Wij zijn gesloten van 6/07 tot 30/7. Onze toonzaal wordt momenteel ook volledig vernieuwd.
Stoneconcept badkamerrenovatie vloeren en tegels.
Van bij het eerste contact in de toonzaal, tot de eindafwerking, kunnen wij niet anders dan tevreden zijn. Het zijn stielmannen, die zeer vriendelijk zijn en hun werk mag dan ook gezien worden. De afgemaakte prijs en de te uit te voeren werken werden correct nageleefd.
Brand verwoest toonzaal vloerhandelaar Allure Hamont-Achel Het Belang van Limburg.
Nieuws uit een andere gemeente? Brand verwoest toonzaal vloerhandelaar Allure. 16/03/2009 om 0555: door Geert Van Baelen. Brand verwoest toonzaal vloerhandelaar Allure. Hamont-Achel In Hamont heeft zaterdagnamiddag een hevige brand gewoed in de toonzaal van Allure Vloeren in de Bosstraat.
Vanderauwera.
Om u bij uw zoektocht te begeleiden naar de ideale tegel bieden wij u een toonzaal van 1200 m, waar u meer dan 2500 keuzemogelijkheden hebt, een groot deel rechtstreeks leverbaar uit onze stock. Dit naar ieders smaak en budget.
Vanhulle Tegelcenter VANHULLE, tegels en parket.
Ook voor maatwerk en alle afwerkingsmaterialen bent u bij ons aan het juiste adres. Ontdek ons assortiment. Tegels in keramiek, natuursteen, cement of beton, klinkers, mozaïek, parket, laminaat, vinyl Voor elke ruimte en sfeer heeft Vanhulle de meest geschikte vloer of wand.
Tegels, vloeren faiencen Bouwmaterialen Willaert.
Tegels, vloeren, natuursteen, terrastegels faiencen. Bezoek onze toonzaal met steeds de nieuwste collecties aan tegels, vloeren, natuursteen en faiencen. In onze vloeren afdeling vindt u een ruim assortiment aan vloeren, natuursteen, tegels, faiencen, en meer. Laat u inspireren in onze toonzaal.
Lagrange Vloeren.
De medewerkers van Lagrange staan steeds klaar om uw vragen te beantwoorden en uw keuze te voorzien van het nodige advies. Hopelijk mogen wij u weldra ontvangen in onze toonzaal! Met vriendelijke groeten. Het Lagrange Vloeren Team. Het assortiment wat we aanbieden is enorm groot wat het soms moeilijk maakt om te kiezen, daarom helpen we u bij Lagrange Vloeren op een professionele manier een keuze maken.

Contacteer ons