Meer resultaten voor dorpel natuursteen

dorpel natuursteen
 
Ons bedrijf.
Natuursteen op maat voor je interieur en de buitenkant van je woning!
Dorpels en lintelen in natuursteen geven je woning een luxueuze uitstraling. Wij maken dorpels en lintelen op maat, zowel voor nieuwbouw als renovatie, perfect aangepast aan je woning. Natuursteen dorpel oude frijnslag. Geef je woning een extra uitstraling met een deuromlijsting in natuursteen.
Steenkapperij Haesen BVBA: Steenkapperij Haesen bewerkt en verwerkt natuursteen op maat!
Wij werken zowel met moderne technieken als op ambachtelijke manier en dit in het verwerken van alle natuursteen: arduin, graniet, marmer en franse steen. Wij werken met standaardproducten maar gaan ook graag in op uw specifieke vraag en persoonlijke wensen.
Natuursteen raamdorpels: verstandig en duurzaam bouwenwonen.net.
Daarnaast is natuursteen ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk en neemt het geen vocht en vuil op. Dit is met een houten dorpel wel wat anders, aangezien deze lang niet in de buurt komen bij de levensduur van een dorpel van natuursteen.
Dorpel Arduin Massief uitgezaagd Natuursteen Bree.
Home / Webshop / Natuursteen / Dorpel Arduin Massief uitgezaagd. Dorpel Arduin Massief uitgezaagd. Arduin licht gezoet korrel 100, prijs per lopende meter. Dorpel 5 Aflopend Opkant massief uitgezaagd, met watergleuf. De opkant is 2cm dik en 2cm hoog, wenst u de opkant anders, gelieve dit in de beschrijving te vermelden of per mail contact met ons op te nemen.
Natuursteen Dorpel antraciet, gezoet Vensterbank-natuursteen.nl.
Home / Producten / Dorpels / Natuursteen Dorpel antraciet, gezoet. Natuursteen Dorpel antraciet, gezoet. Deze natuursteen dorpel Fine Basalt heeft een standaard lengte van 103cm en een dikte van 2cm. Kies de gewenste lengte en breedte om de prijs te berekenen.
AMR Marmer, graniet, composiet, dekton en keramiek.
Dorpels Gevels Natuursteen Van Daele.
Bedrijf Natuurstenen Vanalderwerelt Denis zonen BVBA marmer blauwe hardsteen graniet kalksteen leisteen witsteen composiet grafsteen.
Het bestaat uit gestolde lava of uit versteend sediment als zand, klei of kalk. Dit natuurproduct is miljoenen jaren oud en dat geeft natuursteen zijn bijzondere uitstraling. Het mag met recht een oerproduct worden genoemd, dat duurzaam en functioneel is in het gebruik.

Contacteer ons