Zoeken naar dorpel steen

dorpel steen
 
Deurdorpel Natuursteen De Buck.
Bel ons: 32 9 357 34 02. Een deurdorpel in blauwe steen kan aan elke maat en elke stijl, van klassiek tot eigentijds, worden aangepast. De standaard dikte van een natuurstenen dorpel is 5cm om de benodigde duurzaamheid te creƫren.
Bailleul marmer, graniet, natuursteen en composietmateriaal te Veurne, De Panne, Nieuwpoort, Middelkerke, Oostende, Oudenburg, Gistel, Brugge, Torhout, Kortemark, Roeselare, Diksmuide, Ieper en Poperi
Sinds 1888 gevestigd te Veurne, waar 5 generaties opgroeiden tussen de natuursteen, mag je wel stellen dat onze familie thuis is in steen en marmer. Deze rijke traditie gekoppeld aan het jeugdig enthousiasme van onze jonge zaakvoerder en een team van ervaren vaklui staan borg voor het leveren van uitstekende service en kwaliteit van afwerking.
Deurdorpels raamdorpels in natuursteen en hardsteen Ceralith Tegels.
Vindt in onze webshop de mooiste dorpels in natuursteen en hardsteen, tegen de scherpste prijzen! De juiste dorpel verhoogt de uitstraling van uw woning. Dankzij zijn tijdloze en natuurlijke uitstraling leent natuursteen zich enorm goed voor de productie van allerhande dorpels.
Natuursteen Bouwpunt Kwanten Overpelt.
Specialismen Natuursteen Bouwpunt Kwanten verzorgt al uw maatwerk in natuursteen en composiet. Bouwpunt Kwanten beschikt over een volledig uitgeruste werkplaats voor opslag en verwerking van natuursteen en composiet. Zowel dorpels, deuromlijstingen, gevelelementen, keuken of badkamerbladen, trapbekledingen, etc, worden door ons ervaren personeel volledig naar uw wensen klaargemaakt.
Jannes Natuursteen.
De laatste jaren is Natuursteen Jannes uitgegroeid tot een volwaardige KMO met een stevige reputatie in het Belgische natuursteenmilieu zowel op het vlak van witsteen, marmer, graniet als blauwe hardsteen. Wat doen we. De firma Jannes Natuursteen is reeds sinds 1946 actief in natuursteen. De laatste jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een stevige KMO met een goede reputatie en zeer klantgericht en persoonlijk advies. Wat doen we. Bij ons kan u terecht voor: Arduin, Marmer, Graniet, Witte steen en Blauwe steen.
Natuursteen op maat voor je interieur en de buitenkant van je woning!
Natuursteen dorpel oude frijnslag. Geef je woning een extra uitstraling met een deuromlijsting in natuursteen. Deze wordt volledig op maat gemaakt, afgestemd op de stijl van je huis. Hierdoor krijgt je huis een stijlvolle uitstraling. Wij leveren maatwerk voor gevelplinten in natuursteen. Deze zijn niet enkel mooi aan je woning, maar hebben ook een beschermende werking voor de gevelsteen. Contacteer ons voor meer informatie. Naam en huisnummerborden kunnen volledig naar wens op maat gemaakt worden. Als je voor een naambord in natuursteen kiest, dan kies je voor een origineel naambord van hoogwaardige kwaliteit. Natuursteen in de badkamer geeft rust aan de ruimte, is waterbestendig en makkelijk te onderhouden. Wij maken op maat: lavabo, douchevloer, douchewand, badomlijsting, allemaal in natuursteen. Natuurstenen vloertegels en zwembadboorden zijn de uitstekende keuze voor buitentegels, naast het zwembad of voor een terras. Deze steen is volledig natuurlijk.
Plaatsen buitendorpels Afwerken ruwbouw.
Vooraf Ruwbouw Afwerking. Plaatsen van dorpels. Zoals eerder vermeld is het best om dit te bespreken met de leverancier van uw ramen en deuren. Meestal stellen zij een plan op voor het plaatsen van de dorpels. Of ze voorzien instructietekeningen die je kan gebruiken.
Kempenland Steenkapperij bvba in Laakdal Eindhout met openingsuren Grafzerken.
Door de goede afwerking van hun producten zoals dorpels, deuromlijstingen, grafmonumenten, en snelle service heeft steenkapperij Kempenland een ruim klantenbestand opgebouwd. De firma is in 1999 overgegeven aan Frank Vangeel, hij wordt gesteund door 8 personen met een perfecte teamgeest.
Bedrijf Natuurstenen Vanalderwerelt Denis zonen BVBA marmer blauwe hardsteen graniet kalksteen leisteen witsteen composiet grafsteen.
Dit natuurproduct is miljoenen jaren oud en dat geeft natuursteen zijn bijzondere uitstraling. Het mag met recht een oerproduct worden genoemd, dat duurzaam en functioneel is in het gebruik. Van de beschikbare steen in de aardkorst is maar een deel economsich te winnen.

Contacteer ons