Resultaten voor dorpels natuursteen

dorpels natuursteen
 
Ruime keuze natuursteen Steenkapperij Den Itter.
Belgische blauwe hardsteen staat voor natuurlijke en tijdloze elegantie. Steenkapperij Den Itter begon 60 jaar geleden met de productie van dorpels uit blauwe steen/arduin. Ondertussen bieden wij u een grotere diversiteit producten en soorten natuursteen aan. Uiteraard nog steeds dorpels maar o.a. ook monumenten keukenbladen omlijstingen etc. Waar bent u naar op zoek? Onze Belgische blauwe hardsteen word aangekocht in Henegouwen. De zaakvoerder Johan gaat persoonlijk naar de groeven om de beste kwaliteit te kiezen. Zo garanderen wij u een beste prijs/kwaliteit verhouding en staan we 100% achter onze producten. Chinese of Vietnamese blauwe steen biedt nooit dezelfde levensduur en kwaliteit van de Belgische hardsteen. blauwe hardsteen / arduin.
Dorpels en vensterbanken Steenhouwerij Geudens.
Belgische arduin blauwe hardsteen. De afwerkingsmogelijkheden zijn ook afhankelijk van het gekozen materiaal. Steenhouwerij Geudens en Zoon bvba. Tel 014 67 71 34. Fax 014 67 16 82. 8-12 12.30-18.30 uur Dinsdag. 8-12 12.30-18.30 uur Woensdag. 8-12 12.30-18.30 uur Donderdag. 8-12 12.30-18.30 uur Vrijdag. Zelf een project in het vooruitzicht? Vraag vrijblijvend een offerte.
Dorpels in natuursteen.
Raam en deurdorpels worden meestal uitgevoerd in. arduin witsteen of graniet. De meest voorkomende dikte van de dorpels zijn 5cm 8cm en 10cm. In de breedte is dit 18cm 20cm en 22cm. Standaard worden de dorpels 5 cm naar buiten gestoken en 5cm zijdelings in de muur. Raamdorpels worden altijd voorzien van een druipgroef. zodat het afdruipend water niet langs de. gevel van de woning naar beneden loopt. Deurdorpels worden dikwijls voorzien van. Garagedorpels worden afgerond of afgeschuind. De afwerking is meestal lichtblauw verzoet.
Dorpels Abbin Natuursteen.
raam en deurdorpels met of zonder druipgroeve. Dit alles wordt gemaakt op maat van uw woning. Ook geschikt voor renovatiewerken. Voor dorpels gebruiken we witsteen en Belgische arduin die op verschillende manieren opgeschuurd kan worden zodat u kunt kiezen welke kleurtint er bij uw woning past. Abbin werkt met standaardmaten in arduin. Hierdoor kunnen we een snellere levering garanderen.
Dorpels Kivi Natuursteen Dorpels Grafstenen Arduin Graniet.
André Celis Natuursteen Dorpels.
Bent u op zoek naar een dorpel voor de renovatie van uw woning of een volledige set nieuwe dorpels voor uw nieuwbouw? Wat dacht u van raam en deuromlijstingen en vensterbanken in natuursteen? Stuur vrijblijvend een mail naar natuursteen@celis.be en vermeld daarin. de afmetingen en de dikte en wij berekenen.
Dorpels Plinten Portieken en Deuromlijstingen in Natuursteen Oost-Vlaanderen België.
Naast onze dorpels in natuursteen bieden we ook plinten en portieken of deuromlijstingen aan. Deze producten zijn steeds van de eerste keuze. Beschikbaar zijn blauw graniet en oosterse blauwe hardsteen of chinees arduin. Verder kan u bij ons ook terecht voor balken in natuursteen als omlijsting voor de buitenzijde van ramen. Hierbij worden de zijkanten en de bovenzijde afgewerkt met balken van 11 of 14 cm op 95 cm. De maximumlente van de balken is 220 cm.
Bury Natuursteen Standaard dorpels.
Bury Natuursteen Standaard dorpels. Bury Natuursteen Standaard dorpels. Bury Natuursteen stelt U standaard dorpels voor in geschuurde Belgische en Ierse blauwe hardsteen van 5 cm dikte. Standaardlengtes van 80 tot 190 cm. Een lange kant 2 koppen geschuurd waterlijst. Di Vr 900 1200.

Contacteer ons