Op zoek naar hardsteen dorpels?

hardsteen dorpels
 
Natuursteen Bouwpunt Kwanten Overpelt.
Specialismen Natuursteen Bouwpunt Kwanten verzorgt al uw maatwerk in natuursteen en composiet. Bouwpunt Kwanten beschikt over een volledig uitgeruste werkplaats voor opslag en verwerking van natuursteen en composiet. Zowel dorpels, deuromlijstingen, gevelelementen, keuken of badkamerbladen, trapbekledingen, etc, worden door ons ervaren personeel volledig naar uw wensen klaargemaakt.
Een vensterbank of dorpel van blauwe hardsteen kiezen.
Voor uw dorpel van blauwe hardsteen is er een uitgebreid assortiment met stijlen beschikbaar. Van een simpele rechte drempel van blauwe hardsteen die perfect past in een modern interieur tot een drempel met een kleine verhoging die meer geschikt is voor een klassieke inrichting.
Onze tips voor steenherstelling renoveren en herstellen van natuursteen.
Keukenwerblad/aanrecht waar er stukjes van zijn afgebroken linkerfoto en volledig hersteld met AKEPOX 5010 en kleurpigment op de rechterfoto.: Herstelde traptrede met Akepox 2000, kleurpigment en steenstof.: Beschadigde vloertegel in de linkerfoto, herstelde vloertegel met Akemi Platinum en kleurpigment in de rechterfoto.:
Deurdorpels raamdorpels in natuursteen en hardsteen Ceralith Tegels.
Vindt in onze webshop de mooiste dorpels in natuursteen en hardsteen, tegen de scherpste prijzen! De juiste dorpel verhoogt de uitstraling van uw woning. Dankzij zijn tijdloze en natuurlijke uitstraling leent natuursteen zich enorm goed voor de productie van allerhande dorpels.
Natuursteen op maat bestellen Bova Natuursteen.
Handwasbakje in Belgische blauwe steen Model X. Wasbakje in Belgische blauwe steen. Wasbak in Belgische blauwe steen Model X. Een greep uit ons portfolio. Wat onze klanten over ons zeggen. Zeer goede ervaring met Bova. Kwaliteitswerk, volledig op maat gemaakt en snelle levering. BELGISCHE BLAUWE STEEN.
Dorpels van Natuursteen Tetterode Amsterdam.
Dorpels van Natuursteen. Dorpels van natuursteen worden in de regel van hardsteen gemaakt. De natuursteen dorpel is al een heel oud typisch Nederlandse steenhouwers toepassing. De kozijnen zijn vaak van hout maakt en die wil je niet in contact brengen met optrekkend vocht.
Welkom bij Natuursteen Christiaens Dhuyvetters Natuursteen Christiaens Dhuyvetters.
Al 3 generaties lang staan wij bij Natuursteen Christiaens Dhuyvetters garant voor het maken van allerhande producten in natuursteen. Dit gaat over een wijdt gamma van producten zoals: grafmonumenten, keukenbladen, tabletten voor binnen, badkamer afwerking, dorpels, portieken, enz Kijk gerust verder op onze site voor meer informatie over deze verschillende producttakken. Om steeds de beste kwaliteit van onze natuursteen te garanderen werken wij met vaste leveranciers.: Carrière du Hainaut. Steeds vernieuwen en investeren. Voor het bewerken van graniet, blauwe hardsteen arduin, marmer, composiet en witsteen beschikken wij over een modern machinepark.
Koop je dorpels, venstertabletten en gevelplinten bij Nijst Natuursteen!
Dorpels voorkomen dat er vocht via het raam uw woning binnendringt, het zorgt er ook voor dat het onderliggende metswerk niet vuil wordt. Gevelplint, dorpels en deuromlijsting in belgische blauwe steen! Dorpels of venstertabletten uit blauwe hardsteen zijn veelal beschikbaar in verschillende afwerkingen.
Dé specialist in brievenbussen in Belgische Blauwe Hardsteen.
Omdat wij onze klanten enkel de beste kwaliteit willen geven werken wij enkel met de Belgische blauwe hardsteen. Blauwe hardsteen, ook wel hardsteen of arduin genoemd, is uiteraard bijzonder hard en daardoor onverslijtbaar. Om die reden wordt deze steen zowel binnen als buiten gebruikt. Niet enkel voor brievenbussen, dorpels, omlijstingen, tegels of naamborden.

Contacteer ons