Op zoek naar tegels voor trappen?

tegels voor trappen
 
Trappen maatwerk Van den Bossche, passie voor tegels.
Tegels voor projecten. Een trapje hoger in natuursteen. Een trap in natuursteen is een duurzame keuze, geeft karakter aan een interieur en biedt bovendien een belangrijke meerwaarde aan de woning. Natuursteen is altijd uniek, geen twee trappen zijn hetzelfde. Plaatsing van een trap in natuursteen.
Traprenovatie.
Traprenovatie, alternatief voor een nieuwe trap. Je hebt je hele huis al mooi op orde, maar de trap blijft het lelijke eendje in je woning? Of je wil meteen die oude trap aanpakken? Je hoeft niet meteen een nieuwe trap aan te kopen, met traprenovatie laat je de trap er als nieuw uitzien. Je kan je trap op verschillende manieren een opfrisbeurt geven: schilderen, opschuren, ja zelfs behangen! Hoe ga je te werk bij traprenovatie? Je kent het wel, die oude trappen die bekleed zijn met tapijt.
Van Doren Tegels.
Wij werken niet alleen met tegels en trappen van de beste kwaliteit maar, bieden u ook een vakkundige plaatsing en informatie omtrent de verschillende materialen. In onze steeds vernieuwende toonzaal vindt u zeker wat u zoekt. Voor ieders budget wat wils, met zekerheid van kwaliteit! De tegels en/of trappen kunnen door ons vakkundig geplaatst worden.
Van Doren Tegels.
Trappen in natuursteen. We zijn niet alleen gespecialiseerd in het plaatsen van tegels maar ook van trappen in natuursteen. Naargelang het materiaal en de bewerking ervan kunnen trappen in natuursteen zowel binnen als buiten geplaatst worden. Natuursteen bestaat in verschillende kleuren en is één van de beste materialen als het op trappen aankomt.
toptegel04 inspiratie natuursteen rappen.
Om verkleuring te vermijden wordt voor de mortel wit zand en wit cement gebruikt omdat daar geen onzuiverheden in zitten. We introduceren u graag in de wereld van trappen in natuursteen. Welke mogelijkheden zijn er? Welke keuzes moet u maken?
Trappen Schlüter-Systems.
Een misstap kan soms zware gevolgen hebben. Trappen vormen daarbij een extra groot struikelrisico. Daarom dient u door bouwkundige maatregelen het slipgevaar op traptreden zo veel mogelijk te beperken. Bescherming tegen slijtage. Bovendien beschermen de profielen de tegels aan de trederand tegen beschadiging en slijtage. Als toebehoren zijn bijpassende eindkappen voor de zijdelingse aansluiting verkrijgbaar.
Trap in natuursteen? Trap met vloertegels.
Steeds vaker wordt ervoor gekozen om voor de trap dezelfde tegel te gebruiken als voor de vloer. U kunt er echter ook voor kiezen om van uw trap de blikvanger van uw woning te maken: zo kunt u bijvoorbeeld opteren voor natuursteen.
Trapbekleding in natuursteen voor betonnen trappen Betonnen Trap.
Natuursteen is bruikbaar op verschillende trappen en geven de trap een bepaalde stijl zoals de.: In een luchthaven of openbare gebouwen zal men sneller graniet gebruiken omdat dit extra duurzaam is. In een particuliere woning zal men sneller blauwe hardsteen plaatsen of opteren voor keramische tegels.
Home.
Wij wensen u prettige eindejaarsfeesten toe en een gezond en gelukkig 2014. Alex en Lieve Luyckx. Wij plaatsen ook trappen en vloeren. Welkom bij onze speciaalzaak in vloer. Ook maatwerk in.: graniet voor trappen. deurdorpels voor binnen werken tot 3cm dik.

Contacteer ons