Op zoek naar tegels voor trappen?

tegels voor trappen
 
Trapprofielen Schlüter-Systems.
Het kan achteraf worden gelmd op met tegels of natuursteen bezette treden. Schlüter TREP-FL is een Florentin-vormig aluminium met een antislip profilering of roestvaststalen trapprofiel voor veilige en mooi gevormde trederanden. Het laat zich verwerken in trappen die met tegels of natuursteen worden bekleed.
Trappen Schlüter-Systems.
Trappen vormen daarbij een extra groot struikelrisico. Daarom dient u door bouwkundige maatregelen het slipgevaar op traptreden zo veel mogelijk te beperken. Bescherming tegen slijtage. Bovendien beschermen de profielen de tegels aan de trederand tegen beschadiging en slijtage. Als toebehoren zijn bijpassende eindkappen voor de zijdelingse aansluiting verkrijgbaar.
Trapbekleding op maat. Trap met keramische tegels?
Terras aanleg rond zwembad. U bevindt zich hier.: Een delicaat werk dat grote nauwkeurigheid vergt. Onze vakmensen zorgen voor een mooi eindresultaat. Trapbekleding met maatwerk. Trapbekleding met keramische tegels of natuurstenen tegels. Offerte aanvragen Bekijk realisaties. Op maat gemaakte tegels.
Tegels voor trappen in Zutendaal: LVA Tegelwerken.
Wij plaatsen alle soorten tegels op gegoten trappen. Graniet is de meest gebruikte natuursteen voor dit werk, maar ook andere soorten zijn mogelijk, zoals composiet of arduin. Voor dit plaatsen waar het uitzicht minder belang heeft, zijn keramische tegels een uitstekende oplossing.
Trappen maatwerk Van den Bossche, passie voor tegels.
Tegels voor projecten. Een trapje hoger in natuursteen. Een trap in natuursteen is een duurzame keuze, geeft karakter aan een interieur en biedt bovendien een belangrijke meerwaarde aan de woning. Natuursteen is altijd uniek, geen twee trappen zijn hetzelfde. Plaatsing van een trap in natuursteen.
Benny Vanhees Vloer en wandtegels Chapwerken, isolatie, mozaïeken, trapbekleding, inloopdouches, terrassen, renovaties en onderhoud.
Trapbekleding met natuursteen marmer of graniet met keramische tegels, eventueel afgewerkt met trap profielen antislip met composiet cementgebonden Trappen kunnen afgewerkt worden met of zonder plinten. Photo Gallery Creator by VisualLightBox.com v5.0m. Referenties Bekijk hier enkele referenties over trapbekleding. Types recht oversteek Z-trappen. Graphics Webdesign Showtime Productions. renovaties voor en na.
Keramische Tegels Traptreden Marshalls.
Brochure Blog Waar kopen Bedrijf Technische informatie Showroom Contact Jobs. Bekijk ons natuursteen assortiment. Bekijk ons replica stenen assortiment. Bekijk ons sierbestrating assortiment. Bekijk ons keramische tegels assortiment. Keramische Tegels Buiten Traptreden. Acona keramische traptrede met groeven. Ardena keramische traptrede met groeven.
Traptegels maken Van den Bossche tegels natuursteen in Bornem.
Zo hebt u geen kleur of formaatverschil tussen uw vloer en uw trap of treden. Bij uw bestelling tegels bestelt u gewoon traptreden bij en wij zorgen voor de productie. Hebt u tegels over en wenst u er traptegels van te laten maken?
Aantal m tegels voor trap? Bouwinfo.
Ik had een offerte gevraagd a.d.h.v. mijn plannetje en kreeg een voorstel voor bijna 29m2 tegels. Ik vond dat toch wel veel, vandaar dat ik het even wou natellen. De tegel is trouwens 30x30cm. Ik zal het dan handmatig en trede-per-trede uitrekenen, jammer dat er geen pro is die hier een formule voor heeft.

Contacteer ons