Meer resultaten voor tegels voor trappen

tegels voor trappen
 
Trapprofielen Schlüter-Systems.
Het kan achteraf worden gelmd op met tegels of natuursteen bezette treden. Schlüter TREP-FL is een Florentin-vormig aluminium met een antislip profilering of roestvaststalen trapprofiel voor veilige en mooi gevormde trederanden. Het laat zich verwerken in trappen die met tegels of natuursteen worden bekleed.
Trappen Schlüter-Systems.
Trappen vormen daarbij een extra groot struikelrisico. Daarom dient u door bouwkundige maatregelen het slipgevaar op traptreden zo veel mogelijk te beperken. Bescherming tegen slijtage. Bovendien beschermen de profielen de tegels aan de trederand tegen beschadiging en slijtage. Als toebehoren zijn bijpassende eindkappen voor de zijdelingse aansluiting verkrijgbaar.
Keramische buitentegels.
Keramische tegels voor Buiten. Keramische tegels bestaan in alle maten, kleuren en stijlen. Bovendien kan je hetzelfde materiaal ook binnen in huis gebruiken. en zo een esthetische link tussen binnen en buiten creëren. Keramische tegels zijn zeer gemakkelijk in onderhoud.
Trappen.
MA 1330: 1730: DI tot DO Op afspraak ZA 1000: 1200: 1400: 1700: ZO 1200: 1700.: Open op zondag. Keramische natuursteen trappen trappen in tegels trap vloeren trap betegelen. Tegels ROOMAN Kapelstraat 270/B 9140 Steendorp België. Voorbereiding tegels leggen. Douchavent Inloopdouche Bak.
Schamp Co. Tegels, Terrastegels, Natuursteen, Klinkers, Trappen, Laminaat.
32 053 21 47 92. Tegels, Terrastegels, Natuursteen, Klinkers, Trappen, Laminaat. Beste kwaliteit, grootste keuze. In de showroom van Schamp Co in Aalst vindt u reeds 75 jaar de beste kwaliteit en grootste keuze vloer en muurtegels. Kom ook eens een kijkje nemen naar het exclusieve gamma natuursteen en uitgebreide gamma terrastegels en klinkers, trappen en laminaat. U kan rekenen op vakkundig advies en excellente naverkoop door een professioneel team. Plaatsing door professionele vloeders. Bij Schamp Co bent u verzekerd van 75 jaar ervaring. Een team van 6 vloerders en plaatsers staan garant voor buitengewone vakkennis en zorgen voor een perfecte afwerking binnen het vooropgestelde tijdschema.
Van Doren Tegels.
Wij werken niet alleen met tegels en trappen van de beste kwaliteit maar, bieden u ook een vakkundige plaatsing en informatie omtrent de verschillende materialen. In onze steeds vernieuwende toonzaal vindt u zeker wat u zoekt. Voor ieders budget wat wils, met zekerheid van kwaliteit! De tegels en/of trappen kunnen door ons vakkundig geplaatst worden.
Ceralith Buitentrappen Tuintrappen Buitentrap met traptreden in natuursteen Trappen buiten.
Natuursteen zorgt ervoor dat uw trappen degelijkheid uitstralen. Wij kunnen uw buiten of tuintrappen eveneens verfraaien met mooi afgewerkte traptreden in natuursteen. We sommen even de voordelen van buitentrappen in natuursteen op.: Gemakkelijk in onderhoud en plaatsing. Kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Bestendig tegen extreme weersomstandigheden. Ceralith in uw regio. Tegels aan een scherpe prijs. Adres: Wittevrouwestraat 25 3020 Herent. Tel: 32 016 20 57 26. Openingsuren Van dinsdag tot en met vrijdag: Voormiddag: op afspraak Namiddag: van 13u30 tot 18u00 Zaterdag: van 8u30 tot 12u00 en van 13u30 tot 17u00 Maandag, zondag en feestdagen gesloten. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste acties!
Tegels voor trappen in Zutendaal: LVA Tegelwerken.
Wij plaatsen alle soorten tegels op gegoten trappen. Graniet is de meest gebruikte natuursteen voor dit werk, maar ook andere soorten zijn mogelijk, zoals composiet of arduin. Voor dit plaatsen waar het uitzicht minder belang heeft, zijn keramische tegels een uitstekende oplossing.
Trapbekleding in natuursteen voor betonnen trappen Betonnen Trap.
Het is een zeer duurzaam materiaal en is bruikbaar in een woning, appartement, utiliteitsbouw, openbare gebouwen, kantoren enz. Natuursteen is bruikbaar op verschillende trappen en geven de trap een bepaalde stijl zoals de.: In een luchthaven of openbare gebouwen zal men sneller graniet gebruiken omdat dit extra duurzaam is. In een particuliere woning zal men sneller blauwe hardsteen plaatsen of opteren voor keramische tegels.

Contacteer ons