Meer resultaten voor tegels voor trappen

tegels voor trappen
 
Vloeren en bestratingen Dekton by Cosentino.
Het is de ideale oplossing voor kantoorgebouwen, woningen en druk belopen zones waar duurzaamheid en slijtvastheid twee belangrijke factoren zijn. Dekton wordt op vergelijkbare wijze gelegd als tegels met traditionele formaten, maar met de voordelen van een groot formaat. Formaat 320 cm x 144 cm. Veelzijdigheid in afmetingen. Bestand tegen vorst en dooi. Diktes van 8 mm, 12 mm en 20 mm afhankelijk van de projectvereisten. Voortreffelijke vormvastheid, smalle naden. Met DEKTON is het mogelijk om ruimtes op verschillende verdiepingen harmonieus in elkaar over te laten gaan. Naast de zeer goede mechanische prestaties en het grote formaat van het materiaal, zijn sommige kleuren in de massa gedecoreerd, waardoor treden onbeperkt en zonder onderbrekingen kunnen worden ontworpen, met volledig uniforme trappen en ononderbroken ruimten binnen en buitenshuis als resultaat.
Je trap bekleden met tegels: een goed idee? Upstairs Traprenovatie.
Bovendien zul je je trap nog lang moeten reinigen met agressieve producten om de cementsluier, ontstaan door het voegen, te verwijderen. Tot slot zijn keramische tegels allesbehalve veilig op de trap: ze zijn vaak erg glad. Niet geschikt voor trappen.
Zelf keldertrap tegelen Bouwinfo.
Die trappen zijn meestal gegoten om daarop later een dikkere tegel of natuursteen te plaatsen. Vermoedelijk zal je de treden eerst moeten verhogen om daarop een dunnere keramische tegel te kunnen verlijmen, tenzij de trap gegoten is voor keramische tegels.
Home Tegelbedrijf Devos.
Tabletten en trappen. Tabletten en trappen. Tabletten en trappen. Tabletten en maatwerk. Alle Tabletten en trappen. Tabletten en trappen. Ervaren vloerders gezocht. Tegelbedrijf Devos brengt uw interieur tot leven. Tegelbedrijf Devos uit Kortrijk is al meer dan 30 jaar een betrouwbare naam in bevloeringswerken. Bij ons vindt u oneindig veel inspiratie voor de keuze van uw vloer en wandbekleding.
Ceralith Tegels Natuursteen Herent Inforegio.be.
Deze hardsteen-soort is uitermate geschikt voor de productie van tegels. Naast tegels in natuursteen vindt u in ons uitgebreide assortiment ook keramisch wandtegels, vloertegels en terrastegels in standaardmaten. Vensterbanken, boordstenen, trappen, muurafdekkers., In ons uitgebreid aanbod kan u, naast dorpels, vensterbanken en muurafdekkers, verder ook vensterbanken, boordstenen, trappen en muurafdekkers vinden.
Natuursteen voor binnen en buiten vloer terras tegels Beltrami. icon-search. icon-account. icon-fav. icon-search.
Tegels in natuursteen voor buiten: ideaal voor je terras en rond je zwembad. Met tegels in natuursteen voor buiten combineer je het beste van alle werelden. Buitentegels in natuursteen rond je zwembad, poolhouse of op terras zijn stijlvol, duurzaam en van absolute topkwaliteit!
Keramische Tegels Traptreden Marshalls.
Bekijk ons keramische tegels assortiment. Bekijk ons tuinafwerking assortiment. Keramische Tegels Buiten Traptreden. Acona keramische traptrede met groeven. Ardena keramische traptrede met groeven. Arino keramische traptrede met groeven. Arya keramische traptrede met groeven. Azul keramische traptrede met groeven. Basalt Keramische Traptrede Met Groeven.
Goven BVBA Natuursteencomposiet Trappen serie Marmer resine: Resinegebonden composiet.
TRAPPEN SERIE MARMER RESINE. De treden zullen afkomstig zijn van de n.v. BOMARBRE-MARBRALYS, uit te voeren overeenkomstig onderstaande specificaties.: Treden: zie specifieke beschrijving vermeld op de technische fiche van het gewenste type. Trapplinten 15, cm dik: type vermelden. Schrobrand eventueel: opgelijmd of aangestort. Antislipneus eventueel: type vermelden. Boordstukken: 45, cm dik. Uitzicht en samenstelling. Overeenkomstig het gekozen type composiet, zie beschrijving.: Terrazzo tiles serie marbra plane. De treden worden gegoten in speciaal gemaakte mallen op langwerpige tafels die dan op speciale triltafels worden getrild. De studie van de wapening wordt uitgevoerd door een ingenieur, en is ten laste van de fabrikant. Na minstens 8 dagen verharding worden de treden mechanisch geslepen, zodat de natuursteenkorrels op hun grootste diameter zichtbaar worden. Hierna worden alle zichtbare oppervlakken gepolijst tot een volledig glad oppervlak. Krassen of gaatjes mogen niet zichtbaar zijn. Alle zichtbare hoeken of boorden worden gefaceteerd. De treden zijn geheel monolithisch en uitgevoerd overeenkomstig de afmetingen en details vermeld op de goedgekeurde plannen. Slijtweerstand: overeenkomstig het gekozen type composiet. 8% voor de ganse massa. Al het voorgaande is van toepassing, speciaal wat uitzicht en samenstelling betreft. Deze worden uitgevoerd met grote platen of tegels type en formaat omschrijven.
DWBeton Dewinne nv betonnen bouwmaterialen: tegels, plinten, dekstenen, trappen, bloembakken, beton-op-maat.
DW Beton, een dynamisch bedrijf van NV Paul De Winne, werd opgericht in 1998, en legt zich toe op de productie en buitenplaatsing van een breed gamma aan nieuwe en gespecialiseerde betonproducten. Het standaardgamma bevat tegels voor binnen en buiten, plinten, dekstenen, traptreden en bloembakken.

Contacteer ons