Resultaten voor natuursteen trap

natuursteen trap
 
Natuursteen traptreden bordessen Nibo Stone Nibo Stone.
Een natuursteen trap is in een verscheidenheid aan kleuren en vormen realiseerbaar en kan ontworpen worden voor binnen of buiten. Er kan gekozen worden voor het bekleden van een betonnen of stalen constructie met losse treden en stootborden, of voor massieve traptreden in zowel rechte als halfronde vormen.
Vloeren en trappen Natuursteen Van Ham.
Een trap in natuursteen spreekt enorm tot de verbeelding. Niet voor niets wordt natuursteen al eeuwen gebruikt voor vloeren en trappen. Vroeger nu trouwens nog was een imposante trap een belangrijk deel van de entree van de woning. De tijdloze schoonheid van dit natuurproduct vormt een mooie basis voor het interieur.
thirry.be trappen en vloeren in granito, composiet, beton en natuursteen.
De constructies van onze trappen zijn verkrijgbaar in een gesloten structuur met tegentreden en in een open structuur zonder tegentreden. Voor onze trappen is er geen enkele dragende onderconstructie bvb betontrap vereist, wat het comfort, esthetiek en uw budget ten goede komt!
De Expert voor het onderhoud, herstellen of renoveren van natuursteen. Trappen.
Trappen Natuursteen Van Meeuwen.
toptegel04 inspiratie natuursteen rappen.
Een trapje hoger in natuursteen. Een trap in natuursteen is een duurzame keuze, geeft karakter aan een interieur en biedt bovendien een belangrijke meerwaarde aan de woning. Natuursteen is altijd uniek, geen twee trappen zijn hetzelfde. Waarop letten bij het kiezen van een trap in natuursteen?
Home Peeters Janssen Natuursteen.
Hier vind je enkele realisaties van Peeters-Janssen Natuursteen. Er zijn momenteel geen koopjes. Hier vind je enkele realisaties van Peeters-Janssen Natuursteen. Zo krijg je een duidelijk beeld van de verschillende mogelijkheden en de hoge afwerkingsniveau. Trap in natuursteen. Vloer in natuursteen.
Natuursteen trapbekleding vakkundig afgewerkt.
Een trap met een oversteek? Of toch graag in verstek gezaagd om een massieve look te bekomen? In natuursteen, graniet en marmer is alles mogelijk. Wil je graag een trap kopen in natuursteen, maar weet je nog niet welke afwerking?
Trappen in natuursteen in Maasmechelen: Steenzagerij Peters.
Een natuurstenen trap, een blikvanger in ieder gebouw. Een trap bekleed met natuursteen of zelfs een massieve natuurstenen trap: het is altijd een blikvanger, in ieder soort gebouw. Blauwe steen, marmer, graniet, witte steen, Ieder materiaal heeft zijn eigen charme.

Contacteer ons