Resultaten voor natuursteen trap

natuursteen trap
 
André Celis Natuursteen Trappen en trapbekleding.
Trap in natuursteen? Trap met vloertegels.
Steeds vaker wordt ervoor gekozen om voor de trap dezelfde tegel te gebruiken als voor de vloer. U kunt er echter ook voor kiezen om van uw trap de blikvanger van uw woning te maken: zo kunt u bijvoorbeeld opteren voor natuursteen.
HUYBRECHTS bvba trappen steenkapperij natuursteen.
Specialist in ambachtelijke trappen en natuursteen. Nieuwbouw en renovaties. Interieur en exterieur. Trappen in hout of natuursteen, met diverse afwerkingsmogelijkheden. Natuursteen voor bouw en interieur. Steenkapperij in natuursteen voor interieur en exterieur in al zijn specialiteiten, van lavabo's' tot ornamenten.
Trap in natuursteen Beltrami. icon-search. icon-account. icon-fav. icon-search. icon-check. icon-check. icon-check. icon-check. icon-check. icon-check. icon-check. icon-check. icon-check. icon-check.
Voor binnen Voor buiten Toepassing. Selecteer al uw gewenste toepassingen. Vloertegels Wandbekleding Interieurafwerking Trappen Mozaïeken en strips Terrastegels Oprit bestrating Gevel Zwembadboorden Buitenafwerking Kleur. Beige Blauw Bruin Grijs Groen Mix Rood Wit Zwart Extra. Nieuw Promotie Herkomst. Bianco Carrara C.
Producten Trapbekleding Natuursteen Van Landeghem bvba.
Terug Naar Overzicht Producten Trapbekleding. Trapbekleding in natuursteen voor binnen en buiten. Dit kan in verschillende materialen: blauwe hardsteen, graniet, marmer, basalt, witte steen., Traptreden kunnen strak en modern afgewerkt worden, of klassiek met moluren. 2018 Natuursteen Van Landeghem bvba.
Natuursteen traptreden bordessen Nibo Stone.
Natuursteen is makkelijk schoon te maken, waterbestendig en in veel gevallen ook vorstbestendig. Het wordt niet voor niets al eeuwenlang veelvuldig toegepast voor trappen in openbare ruimtes zoals musea, scholen en stationsgebouwen. Maar ook in een woonhuis is een natuurstenen trap stijlvol en praktisch. Een natuursteen trap is in een verscheidenheid aan kleuren en vormen realiseerbaar en kan ontworpen worden voor binnen of buiten.
Trappen Natuursteen De Schrijver.
Met natuursteen, een veelzijdig materiaal, kan je het onmogelijke waarmaken, zelf vederlichte elegantie suggereren, een echte blikvanger in huis. Ook buiten kunt u uw trap met natuursteen bekleden. Door de klantentevredenheid van de trappen die onze firma plaatst, behoort het produceren en het plaatsen van trappen tot een van onze hoofdactiviteiten.
Renovatie en bescherming van trap, schouw en tabletten in natuursteen.
Trappen en schouwen. Polijsten van schouwen in witte marmer. Polijsten van schouwen in zwarte marmer. Polijsten van schouw in beige natuursteen. Polijsten van trap in blauwe hardsteen. Polijsten van trap in beige natuursteen. Renovatie van trap in beige natuursteen voor/na.
Bury Natuursteen-Trappen.
Bury Natuursteen Trappen. Een betontrap bekleden in Uw nieuwbouw. Een renovatie in een bestaande woning. Door onze jarenlange professionele ervaring maakt Bury Natuursteen dit voor U op maat in alle steensoorten en composietmaterialen. Elke trap wordt van opmeting tot plaatsing met grote zorg en oog voor detail gemaakt volgens de regels der kunst.

Contacteer ons