Meer resultaten voor arduin dorpel

arduin dorpel
 
Dorpels uit blauwe hardsteen verschillende soorten blauw gezoet zwart gezoet gefrijnd geslepen licht ijsbloem.
Dorpels uit blauwe hardsteen. Een dorpel is een synoniem voor drempel en hij wordt meestal in een deur of raamkozijn gentegreerd. Dit zijn de typische vensterbanken, maar ook de horizontale balken waar men op stapt als men een huis binnen of buitenkomt.
Steenhouwerij Verscuren: arduin, marmer composiet.
In 1957 startte Emiel Verscuren een bescheiden atelier in het bewerken van natuursteen. Puur vakwerk en inzet maakte dat de kleine steenkapperij opbloeide tot een heuse zaak. Ondertussen is Steenhouwerij" Verscuren" uitgegroeid tot een vaste waarde bij aannemers, bouwers en verbouwers.
Leo Paepen Afbraakwerken Steenkapperij.
De firma is gekend voor zijn verwerking van arduin, van ruwe arduinblok tot afgewerkte arduinen dorpels voor uw ramen en deuren. Leo Paepen Afbraakwerken Steenhouwerij. De firma is gekend voor zijn verwerking van arduin, van ruwe arduinblok tot afgewerkte arduinen dorpels voor uw ramen en deuren.
Dorpel Natuursteen HET BOURGONDISCH HUIS nv.
Dorpel met geplakte kussens handgekapte. De voorkant is verouderd en gezandstraald. Detail van een dorpel. Deze dorpel is verouderd, handgekapt en gezandstraald. Dorpel met opgeplakte kussens. De dorpel is geschuurd. Detail van een dorpel. Deze dorpel is handgekapt met molure in de uitgeslepen kussens.
Hoe moet u een dorpel plaatsen in blauwe steen?
Hoewel het altijd raadzaam is om een professional in te schakelen bij het plaatsen van een dorpel, ontdekt u hier de te volgen stappen voor het plaatsen van een raam of deurdorpel in blauwe steen. Een dorpel plaatsen: het benodigde materiaal.
Zelfbouwmarkt Dorpel blauwe steen Onklopbare prijzen voor topkwaliteit! Shape. Shape. Shape.
U bent momenteel niet ingelogd, klik hier om in te loggen. Home / Assortiment / Dorpel blauwe steen. Terug naar overzicht. Dorpel blauwe steen. 39 85, / stuk. Plaats in boodschappenlijstje als geheugensteun. werd toegevoegd aan je boodschappenlijstje! Bekijk je boodschappenlijstje.
AMR Marmer, graniet, composiet, dekton en keramiek.
Ons bedrijf.
Natuursteen De Winter.

Contacteer ons