Op zoek naar arduinen dorpels?

arduinen dorpels
 
Steenhouwerij Van den Braembussche Eeklo.
NATUURSTEEN EEN VERHAAL OP ZICHZELF! Toegang tot versteende schoonheid: Een ruwe brok natuursteen recht uit de steengroeven bewerken tot een dorpel in blauwe hardsteen, gevelbekleding in graniet, badkamer in marmer en zoveel andere mogelijkheden dat kunnen enkel ervaren specialisten; en in ons familiebedrijf met een naam dat in het Meetjesland een synoniem is voor de bouw sinds WO II en met de 3e generatie nu zijn we steeds verder op ontdekking uit van zoveel mogelijk nieuwigheden. Want de veelzijdigheid van natuursteen is enorm groot. Of het nu gaat om gebogen traptreden, boordstenen, dorpels, muurafdekstenen, rustieke aanrechtbladen.
Arduin dorpels Bouwmaterialen 2dehands.be.
mooie oude geleefde arduinen dorpel, voorkant gefrijnd deze is 1m50 op 35 en 15hoog. 23 augustus 2018 1331: Bezorgt in heel Belgiƫ. Prachtige arduinen dorpels. Prachtige arduinen dorpels Prachtige arduinen Belgische arduin dorpels te koop. in zeer goede staat, unieke prachtige stukken Afmeting.
Specialist in natuursteen.
Uit deze schitterende grondstof maken wij keukenwerkbladen, badkamertabletten, douchebakken, buitenverlichting, binnen en buitenbevloering, haarden, dorpels, bloembakken, tuinmeubilair, brievenbussen en wat nog meer. Wij produceren, leveren en plaatsen alles zelf, en als klant heb jij uiteraard het laatste woord: bepaalde kleur?
Steenhouwerij Eggers Since 1962.
Bovendien beschikken wij over 3D-apparatuur waarmee we objecten kunnen kopiƫren in uw favoriete steensoort. Specialist in het verouderen van materialen. Wij zijn bedreven in het op maat bewerken van arduin, marmer, witte steen, graniet en composiet. Onze specialiteit is het verouderen van materialen.
Dorpels Abbin Natuursteen.
Ook geschikt voor renovatiewerken. Voor dorpels gebruiken we witsteen en Belgische arduin die op verschillende manieren opgeschuurd kan worden zodat u kunt kiezen welke kleurtint er bij uw woning past. Abbin werkt met standaardmaten in arduin. Hierdoor kunnen we een snellere levering garanderen.
Arduinen dorpels, gevelplinten, deuromlijsting, portiek.
Lintelen in arduin. Deuromlijsting-Portiek in arduin. Dorpels, gevelplinten, lintelen, deuromlijstingen in arduin. Maatwerk Materiaal: 1 ste keus Iers Arduin. Massief gefreesde waterkering en zijkussens Verlijmde waterkering en zijkussens Frezen van molures Frezen vrij profiel Frezen ovaal wc-raam in 1 stuk.
Dorpel Natuursteen HET BOURGONDISCH HUIS nv.
Geschuurde arduinen deurdorpel met afgeronde neus. Arduinen deurdorpel met konkel. Hierbij ook een detail van de afwerking van een deuromlijsting. Verouderde arduinen deurdorpel. Overgang handgekapte raamdorpelmet handgekapte speklaag. Afgeronde arduinen raamdorpels. Raamdorpel in witsteen voor binnen. Arduinen geschuurde dorpels voor opstap deur.
Natuursteen Thijs Home.
In ons atelier wordt natuursteen, composiet, en keramiek verwerkt tot mooie eigentijdse realisaties, arduinen omlijstingen en dorpels voor ruwbouw tot volledige design uitvoeringen voor badkamers, keukentabletten, trappen, tafels enz. Onze professionele en gedreven vakmensen zorgen voor de perfecte afwerking en plaatsing.

Wij helpen u, met persoonlijk advies, een doelgerichte keuze te maken uit het ruime aanbod. Zowel voor natuursteenmaatwerk, voor keramische wand en vloertegels als voor natuursteentegels. Wij hopen dat onze site een bron van informatie kan zijn tijdens uw zoektocht.

Contacteer ons