Zoeken naar gevelbekleding natuursteen

gevelbekleding natuursteen
 
Natuursteen gevelbekleding Nibo Stone.
Samen met eigentijdse materialen zoals hout, glas en staal brengen ze natuursteen tot leven en passen het toe op originele manier in verrassende concepten. De toepassing van natuursteen gevelbekleding geeft een unieke uitstraling aan gebouwen, of het nu een ziekenhuis, kantoorpand of particuliere woning betreft.
Gevelbekleding Febenat.
Voor binnen verwijzen we naar de wandbekleding. Natuursteen wordt regelmatig aangewend als gevelbekleding. Denk maar aan het MAS Museum aan de Stroom en het KBC gebouw in Gent. Wat moet U allemaal weten over gevelbekleding. Wat zijn de beschikbare documenten?
André Celis Natuursteen Gevelbekleding.
Onderhoud en reiniging. U bent hier: Natuursteen buiten Gevelbekleding. De buitentoepassingen van natuursteen zijn onbeperkt. Natuursteen kan voor stijlvolle gevelaccenten zorgen in de vorm van deur en raamdorpels, deuromlijstingen en sierstrips. Ook worden steeds vaker volledige gevels met natuursteen bekleed.
Gevelbekleding in Natuursteen.
Gamma Onze producten Gevels en Kolombekleding Gevelbekleding in Natuursteen. Trappen en maatwerk. Gevels en Kolombekleding. Gevel en kolombekleding in Marmercomposiet Marbra Plane. Gevelbekleding in Keramiek. Gevelbekleding in Natuursteen. Gevelbekleding in Natuursteen. Ook in natuursteen zijn er verschillende mogelijkheden voor gevel en kolombekleding.
Gevel in natuursteen Beltrami. icon-search. icon-account. icon-fav. icon-search. icon-check. icon-check. icon-check. icon-check. icon-check. icon-check. icon-check. icon-check. icon-check. icon-check.
Selecteer al uw gewenste geschiktheden. Voor binnen Voor buiten Toepassing. Selecteer al uw gewenste toepassingen. Vloertegels Wandbekleding Interieurafwerking Trappen Mozaïeken en strips Terrastegels Oprit bestrating Gevel Zwembadboorden Buitenafwerking Kleur. Beige Blauw Bruin Geel Grijs Groen Mix Rood Wit Zwart Extra.
Gevelbekleding.
Toepassingen Muurbekleding Gevelbekleding. Belgische Blauwe Hardsteen. Moca crema a passe poli. Nero Zimbabwe Black. In de kijker. Aquanima, privé Welness in slipvaste natuursteen. Nieuw in gamma. Altra Pietra Duomo Perla. Grote Steenweg 13. 9870 Olsene Zulte. 32 93 88 91 11.
Natuursteen gevelbekleding: Uitvoeringen, Afwerking, Montage Prijzen.
In geval van houtskeletbouw of wanneer de natuursteen gevelbekleding op een ruimere afstand van de constructie wordt geplaatst, maakt men gebruik van een aluminium onderstructuur. De gevel blijft in de meeste gevallen ook altijd geventileerd met een luchtspouw achter de gevelplaten.
Natuursteen als meerwaardezoeker: gevelbekleding Beltrami. icon-search. icon-account. icon-fav.
Natuursteen als meerwaardezoeker: gevelbekleding. Een gevel bepaalt mee de architecturale uitstraling van een woning of project. Een rol waar natuursteen zich heer en meester voelt. De schoonheid van natuursteen als duurzame gevelbekleding schuilt in het unieke karakter van iedere steen.
Natuursteen Buitenmuur Livios.
Vooral in Wallonië kiezen bouwers nog graag voor gevels in Ardense natuursteen of breuksteen. Ook blauwe natuursteen tref je soms aan als gevelbekleding. Foto: Beltrami NV. Je kan werken met onbewerkte of gekozen breukstenen, waarbij elke steen anders is van vorm en afmetingen.

Contacteer ons