Resultaten voor natuursteen gevel

natuursteen gevel
 
Gevelplinten in natuursteen.
Onze gevelplinten worden uitsluitend gemaakt uit eerste keus Vietnamese hardsteen Ha Trung. Deze duurzame en betaalbare natuursteen is vorstbestendig, slijtvast, onderhoudsarm en dus ideaal om uw woning te beschermen tegen opspattend vuil of opstijgend vocht. Onze gevelplinten in natuursteen zijn verzoet afgewerkt en bovenaan voorzien van een schuine kant.
Natuursteenbedrijf Vander Haeghen Leuven.
Al 4 generaties van vader op zoon. In 1925 werd een Gents bedrijf aangesteld om de beelden die de nissen op de gevel van het Leuvense stadhuis sierden te restaureren. Na de eerste fase van deze restauratie settelde een van de beeldhouwers, Jules Vander Haeghen, zich in Leuven. Zijn zoon Arthur startte hier ook in 1936 een eigen steenkappersbedrijf met zon 30 werknemers, dat kant-en-klare huizen realiseerden, vaak volledig uit natuursteen vervaardigd.
Wat men moet weten over natuursteen Natuursteen Publicaties Ceramico.
In normale omstandigheden, als men dag na dag op dezelfde vloer of gevel kijkt, ziet men niet dat de kleur van uw natuursteen lichtjes wijzigt. Verschillen vallen pas op als men een meubel, mat, paneel, of ander voorwerp verwijdert. Uw natuursteen is een levend product.
Nevensnatuursteen Specialisaties Gevelbekleding.
Natuursteen wordt ook heel vaak gebruikt om een deel of een ganse gevel te bekleden. Dit kan zowel exlculsief gebruikt worden, als in combinatie met andere bouwmaterialen zoals de klassieke baksteengevel of in combinatie met houten materialen. Natuursteen voor gevelbekleding dient vorstbestendig te zijn, zoals een terrastegel.
Hoe chemische reiniging gevel na gevel redt zonder renovatie DryHouse.
Zelfs als je als doe-het-zelver je gevel wilt reinigen is de kans op een prima resultaat veel groter na het inwinnen van professioneel advies. Hoe chemische reiniging gevel na gevel redt zonder renovatie DryHouse. Bij sommige gevels zit de vervuiling erg diep in de stenen gedrongen.
Dit is Nijst Natuursteen!
Nijst Natuursteen werd opgericht in 1993 door zaakvoerder Johan Nijst, wiens ouders hem de kneepjes van het vak hebben geleerd. Ondertussen is Nijst Natuursteen uitgegroeid tot een bekend begrip, waar je terecht kan voor natuursteen toepassingen en andere materialen van bijzonder goede kwaliteit.
Gevelrenovatie Antwerpen ASMS.
Natuursteen is een natuurlijk product dat mooi oud wordt. Echter na verloop van tijd zal ook natuursteen bijgewerkt moeten worden om die bijzondere uitstraling te behouden. Schuren, polijsten en zelfs het wegkappen en opnieuw opbouwen van beschadigde en verweerde delen wordt door ASMS professioneel uitgevoerd. Het geheel wordt door ons afgewerkt met een beschermende laag, zodat uw gevel er weer jaren tegenaan kan.
Bouwpunt Dossier gevelrenovatie: het oog wil ook wat.
Ons immense gamma natuursteen is volledig verkrijgbaar bij Bouwpunt. In principe kan elke natuursteen geplaatst worden aan een gevel, maar voor een optimaal en blijvend resultaat is het belangrijk om doordacht te werk te gaan. Een rijhuis in de stad krijgt minder te maken met zon en regen dan een vrijstaande woning op het platteland, maar is wel onderhevig aan luchtvervuiling.
Gevelrenovatie Herstellen van natuursteen.
Algemene gevel en restauratiewerken Buitenpleisterwerken. Gaande van blauwe hardsteen tot witte Franse steen, elk type natuursteen kan door ons vernieuwd worden. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij alle soorten vernieuwingen uitvoeren gaande van vernieuwen van plinten tot vervangen van dorpels, lintelen.

Contacteer ons