Op zoek naar natuursteen gevel?

natuursteen gevel
 
Artimar gevelbekleding.
Artimar helpt u graag verder. Schenk uw woning extra uitstraling met een gevel uit natuursteen. Natuursteen is een tijdloze aankleding die uw muren doet opfleuren. U kan kiezen uit een ruim aanbod van volledige gevels tot stijlvolle plinten uit natuursteen.
Gevelrenovatie Herstellen van natuursteen.
Algemene gevel en restauratiewerken Buitenpleisterwerken. Gaande van blauwe hardsteen tot witte Franse steen, elk type natuursteen kan door ons vernieuwd worden. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij alle soorten vernieuwingen uitvoeren gaande van vernieuwen van plinten tot vervangen van dorpels, lintelen.
Gevelrenovatie Antwerpen ASMS.
Natuursteen is een natuurlijk product dat mooi oud wordt. Echter na verloop van tijd zal ook natuursteen bijgewerkt moeten worden om die bijzondere uitstraling te behouden. Schuren, polijsten en zelfs het wegkappen en opnieuw opbouwen van beschadigde en verweerde delen wordt door ASMS professioneel uitgevoerd. Het geheel wordt door ons afgewerkt met een beschermende laag, zodat uw gevel er weer jaren tegenaan kan.
Peter Cox NV Renovatiewerken, Restauratie, Betonherstellingen, Gevelreiniging.
Hierbij wordt de gevel ingesmeerd met oplosmiddelen op basis van zuren of alcaliƫn afhankelijk van de steensoort. Na een inwerkperiode wordt de gevel met water onder hoge druk afgespoten. Deze techniek is zeer geschikt voor baksteen of beton, maar minder voor natuursteen.
Gevelsteen Baksteen Bouwmaterialen SEPS.
Gezien de uitzonderlijke weerstand tegen slijtage en vorst, is Chacal de ideale oplossing voor uw gevel. De Chacal is beschikbaar in blauwgrijs en witgrijs kleur. Ontdek de Chacal nu! Onze andere materialen.: Op zoek naar een oplossing voor uw dakbedekkingen? Kies voor onze natuurlei die perfect zal passen met u gevelsteen, hout of metaal afwerking. Natuursteen is uitstekend voor het ontwerpen van uw keuken, badkamers, terras, trappen of allerlei meubilair.
Amarello Natuursteen.
Deuromlijstingen Raam en deuromlijstingen. Deuromlijstingen Raam en deuromlijstingen. Minnebeelden te Gent. Trapbekledingen en venstertabletten. Luikstraat te Lokeren. Ankerstraat te Sint-Niklaas. Badkamer in Carrara. Keuken en badkamerinterieur Vloeren. Keuken en badkamerinterieur. Gouden Leeuwplein te Gent. Gevelbekleding Raam en deuromlijstingen Restauratie monumentaal.
Gevels Natuursteen Van Meeuwen.
Onderhoud van natuursteen Onderhoud van natuursteen Groep Verhelst.
Bekijk vooraf welke schoonmaakmiddelen geschikt zijn voor het type natuursteen dat je wil reinigen. Kalkhoudende natuurstenen zoals witsteen zijn bijvoorbeeld niet bestand tegen zuren. Gebruik zo weinig mogelijk water bij reiniging van een natuursteen. Te veel vocht kan je natuursteen beschadigen.
Gevelbekleding: gevel bekleden natuursteen Beveren.
Een volledige gevel bekleden met graniet of een mooie plint in Belgische Blauwe hardsteen plaatsen kan een complete transformatie teweeg brengen. Ook een combinatie van verschillende materialen kan een mooi effect opleveren. Hoogte, dikte en afwerking kan u volledig zelf bepalen. Bob Co Natuursteen bvba.

Contacteer ons