Op zoek naar trappenmaker antwerpen?

trappenmaker antwerpen
 
Trappen Antwerpen Basistrappen.
Basistrappen biedt 3 mooie houtsoorten aan om uw trap van te vervaardigen: eiken, beuken en vurenhout. Alle trappen worden door ons eerst ingemeten, en in onderling overleg wordt de levering van de trappen in Antwerpen afgesproken. Wij geven u graag meer informatie over de mogelijkheden voor het plaatsen van trappen in Antwerpen en omstreken, en bieden u dan ook de mogelijkheid om een vrijblijvende offerte te ontvangen.
CP-Trappen Houten Trappen Antwerpen.
In 2002 werd onder impuls van Philip Cruysweegs de éénmanszaak CP-Schrijnwerkerij en Trappenmakerij opgericht. CP-trappen was toen gevestigd in Brecht regio Antwerpen. Wat in eerste instantie bedoeld was als het uitoefenen van algemene schrijnwerkerij, specialiseerde Philip Cruysweegs zich al spoedig in het maken en plaatsen van houten trappen.
Silverrun 2015 Trappenloop in Antwerpen.
Trappenloop in Antwerpen. 4 juni 2015. 30 mei 2015. 28 mei 2015. 27 mei 2015. 26 mei 2015. Silverrun 2015 is een organisatie van het Platform van Antwerpse Sociale Huurders, stad Antwerpen, de sociale huisvestingsmaatschappijen Woonhaven, ABC, De Ideale Woning en AP-hogeschool.
Houten trappen Limburg Trappen Johan Baeten.
JOHAN BAETEN: HOUTEN TRAPPEN LIMBURG. Johan Baeten is al meer dan vijftien jaar lang uw specialist voor houten trappen in Limburg, Antwerpen en Vlaams Brabant. We zijn gespecialiseerd in het plaatsen van houten trappen. Limburg is ons voornaamste actieterrein, maar we beperken ons geenszins tot deze regio als trappenmaker.
Over Trappen Teck in Puurs, Antwerpen.
Ons familiaal bedrijf TRAPPEN TECK is opgericht in 1932 en gevestigd in PUURS. Onze sterk doorgedreven specialisatie in het vervaardigen van alle soorten trappen op maat, van klassiek, stijl of rustiek tot modern design, evenals wenteltrappen zorgen voor een probleemloze plaatsing van uw kwaliteitstrap.
Inox en stalen trappen te Antwerpen.
Met een ruime ervaring en een groot aantal referenties kunt u er zeker van zijn dat Ybis uw overtreffende trap zal maken, ook in de regio rond antwerpen. Ga alvast eens kijken op www.ybis.be en laat u overtuigen door de vele voorbeelden.
trappenmaker Antwerpen.
ANTWERPEN: PAREINPARK 29 BUS 1 9120 BEVEREN T 32 03 830 35 57 F 32 03 830 01 36 INFO@EEANTWERPEN.BE. OOST-VLAANDEREN: NEW ORLEANSSTRAAT 16B 9000 GENT T32 09 328 51 49 F 32 09 330 60 96 ECHELLE.GENT@TELENET.BE. DISCLAIMER KAPLUS WEBDESIGN.
225 lopers trotseren trappen op vierde Silverrun Kiel Het Nieuwsblad.
Zon 225 lopers, onder wie 48 brandweermannen in volledige uitrusting, hebben zondag in Antwerpen de vierde editie van de Silverrun gelopen. De treden konden alleen of in estafette worden gelopen en lopers konden ook kiezen om de drie torens op en af te lopen.
Trap Antwerpen? Uw trappenmaker: Traprenovatie Nieuwe trap.
Wij werken samen met menig trappenmaker in Antwerpen, die ervoor kan zorgen dat uw oude zoldertrap of bedrijfstrap spoedig weer in optimale staat verkeert. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het zandstralen, bekleden of renoveren van uw trappen?

Contacteer ons