Op zoek naar trappenmaker antwerpen?

trappenmaker antwerpen
 
CP-Trappen Houten Trappen Antwerpen.
In 2002 werd onder impuls van Philip Cruysweegs de éénmanszaak CP-Schrijnwerkerij en Trappenmakerij opgericht. CP-trappen was toen gevestigd te Brecht regio Antwerpen. Wat in eerste instantie bedoeld was als het uitoefenen van algemene schrijnwerkerij, specialiseerde Philip Cruysweegs zich al spoedig in het maken en plaatsen van houten trappen.
Hout en Bouwmarkt Woodtex Wilrijk Antwerpen.
Welkom bij Woodtex, de hout en bouwmarkt in Antwerpen Wilrijk. Woodtex is een dynamische, modern ingerichte hout en bouwmarkt met meer dan 40 jaar ervaring. de beste prijzen. infobalie met vakmensen. Kom langs en bekijk heel wat producten in onze winkel!
terrassen trappen balustrades en afwerking voor de bel etage woning.
Antwerpen en omgeving. Trappen, waaronder steektrappen, spiltrappen of draaitrappen, wrongtrappen of engelse trap, een koningstrap. Trappen met een kwartdraai, enkel of dubbel, dit in verschillende materialen. Staal en aluminium, gemoffeld of poederlak in Ral kleur naar keuze, inox, geborsteld of gepolijst tot hoogglans.
Echelle Europeenne Trappen, Steigers, Ladders in Antwerpen en Gent.
Meer dan 60 winkels in Europa. Toonzaal antwerpen vandaag open van 09.00 tot 18.00 uur. Toonzaal gent vandaag open van 09.00 tot 17.00 uur. Open op zaterdag enkel op afspraak. Echelle Europeenne: brandladders, trappen, steigers, ladders in Antwerpen en Gent.
Silverrun 2015 Trappenloop in Antwerpen.
Trappenloop in Antwerpen. 4 juni 2015. 30 mei 2015. 28 mei 2015. 27 mei 2015. 26 mei 2015. Silverrun 2015 is een organisatie van het Platform van Antwerpse Sociale Huurders, stad Antwerpen, de sociale huisvestingsmaatschappijen Woonhaven, ABC, De Ideale Woning en AP-hogeschool.
Trappenmakerij de Jongh.
Van ontwerp tot en met plaatsing, alles gebeurt door ons eigen vakkundig team. Uw trap is onze passie. Trappen de Jongh is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van ambachtelijke trappen. Frank Van den Wijngaert. Bekleden betonnen trappen.
Inox en stalen trappen te Antwerpen.
Met een ruime ervaring en een groot aantal referenties kunt u er zeker van zijn dat Ybis uw overtreffende trap zal maken, ook in de regio rond antwerpen. Ga alvast eens kijken op www.ybis.be en laat u overtuigen door de vele voorbeelden.
Trappen Smet maken en plaatsen van stijlvolle trappen en deuren.
Denkt u hierbij aan strak design, hout gecombineerd met een glazen of metalen leuning, of eerder een volledige houten trap voor een landelijke of klassieke stijl, alle mogelijkheden zijn in onze showroom te bezichtigen. Breng ons een bezoek, je kan alle trappen uittesten alsof het de uwe zou zijn.
Trappen Genico.
Welkom bij Genico, voor verdere informatie of prijsofferte kan u ons altijd contacteren of een bezoek brengen aan onze showroom Vanaf 2017 heeft Genico ook trappen om af te halen en zelf te plaaten, deze vindt u onder take away.

Contacteer ons