Meer resultaten voor badkamer natuursteen

badkamer natuursteen
 
Natuursteen tegels in de badkamer Nibo Stone Nibo Stone.
In welke ruimte komt de vloer? De badkamer vervult tegenwoordig steeds meer een belangrijke rol als ontspanningsruimte in huis en de eisen die aan de inrichting worden gesteld zijn hierdoor veranderd. Een vloer of wand van natuursteen geeft de badkamer direct een luxe gevoel.
Natuursteen voor uw badkamer of keuken.
Er zijn verschillende soorten natuursteen die gebruikt kunnen worden om uw badkamer een unieke, elegante uitstraling te geven. Zo bevat onze Bath Collection de serie Nature; deze biedt een volledig gamma van natuursteen voor de badkamer, gaande van baden en wasbakken tot opzetwastafels, spiegels, ponto's, enzovoort.
Natuursteen Prananatha.
Home Indoor Badkamer Natuursteen. Sorteren op Sorteer op. Vloer / muur bekleding clading slate. Vellen natuursteen ideaal voor de bekleding van uw badkamer. De prijs is per m. Vloer / muur bekleding moody. Vellen natuursteen ideaal voor de bekleding van uw badkamer.
Douchebakken X2O De voordeligste badkamer specialist.
Composietmarmer Mat B 120.0 x D 90.0 x H 3.5 cm. Natuursteen Verzoet B 120.0 x D 90.0 x H 4.5 cm. Natuursteen Verzoet B 120.0 x D 90.0 x H 3.5 cm. Composietmarmer Leisteenstructuur B 160.0 x D 90.0 x H 2.0 cm.
Natuursteen badkamer Zegstroo Natuursteen b.v.
Omdat wij zowel het ontwerpen als het fabriceren van alle onderdelen van uw natuursteen badkamer in eigen hand hebben, kunnen wij flexibel zijn in het op maat maken en de detaillering, maar tegelijkertijd heel vast blijven in het leveren van constante kwaliteit.
Badkamer Natuursteen op maat Badkamer Natuursteen op maat Groep Verhelst.
Badkamer Natuursteen op maat. Badkamer Natuursteen op maat. Badkamer Natuursteen op maat. Natuursteen op maat in de badkamer: een oase van luxe en rust. Een inloopdouche met wanden op maat uit natuursteen? Een badkamer in keramiek zonder voegen? Een lavabo in marmer?
badkamer Natuursteen mozaïek Emperador De Ganck. badkamer Natuursteen mozaïek Emperador De Ganck.
Dit iframe bevat de vereiste logica om Ajax aangedreven Gravity Forms te verwerken. 09 230 57 30. 03 775 31 06. 09 385 63 01. keuken badkamer Pebble. Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Verberg Lees meer.
Natuursteen Vos.
Welkom op de de website van Natuursteen Vos Willy zoon. Wij zijn gespecialiseerd in producten vervaardigd uit natuurlijke materialen. Onze vijf meest gebruikte producten zijn: Belgische blauwe hardsteen, marmer, graniet, composiet keramiek. Wij zijn gespecialiseerd in Massieve Douchebakken en Wasbakken welke in alle maten verkrijgbaar zijn. Via onze contact pagina kan u contact met ons opnemen voor al uw vragen en een vrijblijvende offerte. Wij hebben steeds een grote voorraad douchebakken in diverse kleuren en afmetingen, en zijn verkrijgbaar aan zeer scherpe prijzen. Contacteer ons voor meer informatie en de huidige stockvoorraad. Deze keuken is afgewerkt met een granieten tafelblad en granieten aanrecht. Het tafelblad bestaat uit 1 geheel en is 25m, bij 1m. Deze badkamer is volledig afgewerkt met marmer.
Aquastone: waterdichte douchebak in natuursteen.
VOLG ONS VIA. Kranen voor de badkamer. Aquastone: waterdichte douchebak in natuursteen. Aquastone: waterdichte douchebak in natuursteen. Gewijzigd op 1/01/1900. Aquaconcept Aquastone Aquaconcept Aquaconcept Aquastone Aquaconcept. Aquaconcept gaat een stap verder in het afleveren van volledig voegloze doucheruimtes. Hun nieuwe Aquastone is een douchebak uit natuursteen, die in één stuk geleverd wordt op maat van ieders persoonlijke wensen.

Contacteer ons