Meer resultaten voor natuursteen deinze

natuursteen deinze
 
Loosveldt tuindecoratie, bronzen beelden, fonteinen.
Naast ons ruim aanbod met eigen creaties in tuindecoratie, tuinvazen en fonteinen, produceren wij ook op maat van de klant. Productie op maat van uw eigen ontwerp kan zowel voor tuin en bouwornamenten als voor stukken in brons natuursteen. Een beeld fleurt uw tuin op.
Eggermont Rumat Natuursteen, Petegem-aan-de-Leie Deinze Tel: 093864. Marmer, graniet natuursteen goudengids.be.
Terug naar de resultaten. Marmer, graniet natuursteen. Eggermont Rumat Natuursteen. Eggermont Rumat Natuursteen. 1 recensie Een recensie schrijven? 9800 Petegem-aan-de-Leie Deinze E 3 Laan 74-76. Open Vrijdag 800: 1200, 1300: 1800.: 09 386 40 18 09 386 06 83. Marmer, graniet natuursteen.
Stockverkoop.
Jullie stand op de BIS beurs Gent was echt prachtig en vooral duidelijk! Correcte nettoprijzen en verschillende varianten, ook qua formaten! We zijn blij dat we jullie hebben leren kennen en je mag ons zeker verwachten op de volgende stockverkoop in Deinze.
Villa t Kleen Werkent Kasteel Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
Locatie Kapellestraat 101, Deinze Oost-Vlaanderen. Aanvulling inventaris bouwkundig erfgoed 2014 inventarisatie: 29-11-2013 30-11-2014. is vastgesteld als bouwkundig erfgoed Villa t Kleen Werkent Kasteel. Deze vaststelling is geldig sinds 28-11-2014. Typologie beelden, villa's' bouwkundig erfgoed. Van Parys, Antoon Ontwerper. Villa zogenaamd t" Kleen Werkent Kasteel, zoals vermeld in de mozaïekvloer van het portaal. Volgens een bouwaanvraag van 1929 gebouwd in opdracht van ondernemer Baziel Van de Ginste Van Hove. In vergelijking met het ontwerp werd de middelste travee anders uitgewerkt. De woning werd samen met een achterin gelegen washuis gerealiseerd en is gelegen in een beboomde tuin. De voortuinstrook wordt afgesloten door ijzeren buishekwerk en een centraal hek, gevat tussen pijlers en een ommuring opgebouwd uit breuksteen met arduinen dekstenen. Onderkelderde vrijstaande woning op vierkante plattegrond. Dubbelhuis van drie traveeën en twee bouwlagen onder een pseudo-mansardedak leien, voorzien van drie dakkapellen. Lijstgevel onder een uitkragende, geprofileerde houten kroonlijst. De dakkapellen worden bekroond door een houten entablement. De centrale dakkapel wordt afgelijnd met een gebogen fronton en bolvormige makelaar met spitse punt. Eenzelfde makelaar accentueert de nok van het dak. Het rode baksteenparement in Noords verband wordt verlevendigd door hoekkettingen, negblokken en horizontale banden in witte natuursteen.
A.D.A. Projects uw bouwbedrijf in de regio Gent / Deinze, met focus op natuursteen, vloer en pleisterwerken.,
Trappen in natuursteen. Terrassen op tegeldragers. Terras op tegeldragers. Terraswerken rond zwembad in natuursteen. Natuursteen terras en oprit. Keramische vloer en muurtegels. Keramische vloeren badkamers. Villa Merelbeke 1. Natuursteen keuken en hall. Villa Merelbeke 2. Natuursteen gelijkvloers en keramische vloeren badkamer.
Castro-Demoor Deinze 9800, Oude Brugsepoort 33 goudengids.be.
Castro-Demoor te Deinze is een natuurtalent in marmer, graniet en natuursteen. Ontdek ons in onze showroom te Deinze. Wat meer informatie? Een woordje uitleg van een professional? Kom gerust even langs! Mail ons voor een vrijblijvende offerte. Oude Brugsepoort 33.
Natuursteen-vacatures in Deinze april 2018 Indeed.com.
Chauffeur rijbewijs CE. Bij voorkeur achtergrond in natuursteen of bouwbedrijf. Ter versterking van onze vestiging te Deinze zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur voor trekker. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle Vacatures in Deinze. VLOERWERKEN DONI-PROJECT Tielt.
Marmer, graniet natuursteen Deinze goudengids.be.
9800 Deinze Klepkouterstraat 8. Sierschouwen open haarden, Haarden, Kachels, Fonteinen, Inbouwhaarden, Inbouwkachels, Natuursteen, Sierschouwen, Haarden kachels, Houthaarden, Graniet, Marmer, Schouwen, Gas, Bloembakken, Houtkachels, Houtfornuizen, Ename Blond, Sierschouwen, Blauwe hardsteen, Fonteinen, Gas, Inbouwcassettes, Graniet, Marmer, Kachels, Witsteen, Deuromlijstingen, Maatwerk, Gaskachels, Open haarden.
Keramische Tegels, Natuursteen en Parket Bedrijf België Intercarro.
Elk bouwproject is pas echt geslaagd mits een plaatsing van de materialen en afwerking volgens de regels van de kunst. Decennia lang bouwde Intercarro aan zijn product en materiaalkennis voor tegels, natuursteen en parket. Net die expertise, die we graag met u delen, vormt voor onze klanten een sterke toegevoegde waarde en een garantie voor een prachtig eindresultaat.

Contacteer ons