Meer resultaten voor natuursteen wandtegels

natuursteen wandtegels
 
Devriendt-Vloerwerken En nog een WordPress site.
Jullie zijn gewoon geweldig en fijne mensen. Mozaïek, Vloertegels, Wandtegels. Werf Oudenburg 2. Natuursteen, Opritten en terrassen. Werf Oudenburg 1. Natuursteen, Opritten en terrassen. Natuursteen, Opritten en terrassen. Werf Oostende 3. Natuursteen, Opritten en terrassen. Werf Oostende 2. Natuursteen, Opritten en terrassen.
Assortiment: vloer en wandtegels Belgian Tile Centre.
Assortiment: vloer en wandtegels. Bij BTC bent u aan het juiste adres voor een ruim assortiment vloer en wandtegels: natuursteen tegels, laminaat parket, en keramische tegels. We hebben verschillende internationale vloer en wandtegels in huis, rechtstreeks geïmporteerd vanuit de verschillende hoeken van de wereld.
Promoties Vm tegels, Tegels, Natuursteen, Blauwsteen, Vloeren, Oostkamp, Tuintegels, Terrastegels, Vloertegels, Wandtegels, Tegels West-Vlaanderen, Tegels Brugge.
Vloer en wandtegels. Tuin en terrastegels. Vloer en wandtegels. Tuin en terrastegels. Vragen of opmerkingen. Formaat: 20x20cm of 15x15cm. Prijs: 1688/m, excl. klik op info aanvragen. gelieve ons het gewenst aantal m en de facturatiegegevens door te geven, onze verkoopsdienst zal u nadien zo snel mogelijk contacteren.
Atrio Natuursteen Tegels Parket.
Een galerij boordevol unieke ideeën. Atrio is een krachtenbundeling van ervaren fanaten, biedt een jong fris en trendy assortiment aan afwerkingsmaterialen en combineert op een vakkundige manier creativiteit en design met respect voor elk budget. Ruim assortiment aan tegels en parket.
Tegels Laminaat Van Pelt. Tegels Laminaat Van Pelt.
Deze tegels benaderen het uitzicht van gepolierd beton, wat zeker in industrieel uitziende en moderne interieurs een bijzonder effect met maximaal gebruikscomfort creëert. Kies je voor rustiek en authentiek, dan vind je eveneens een mooi aanbod natuursteen in onze toonzaal.
tegelbedrijf viane veurne natuursteen keramiek wandtegels klinkers vloeren afwerking.
Wandtegels Natuursteen HET BOURGONDISCH HUIS nv.
Het Bourgondisch Huis nv. Home natuursteen wandtegels. Witjes zijn replica's' van Nederlandse wandtegels zoals die honderden jaren geleden gemaakt werden. Er was bloeiende tegelcultuur in Nederland en de witjes werden op grote schaal verwerkt in het interieur. Bijzonder aan de witjes is de subtiele kleurschakering die je binnen n baksel aantreft.
Diensten WTCB.
Het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf is een Belgische particuliere onderzoeksinstelling die in 1960 werd opgericht op initiatief van de beroepsorganisatie en heeft tot doel het toegepast onderzoek in de industrie te bevorderen, om aldus het concurrentievermogen te verhogen.
Linea Tegels.
Wij richten ons zowel tot particuliere bouwheren alsook tot bouwpromotoren en aannemers. Onze jarenlange ervaring in het afwerkingsegment resulteert in een interieur waar u zorgeloos kan vertoeven. Wij zijn uw betrouwbare partner voor.: Vloeren en wandtegels met of zonder plaatsing. Terrassen uitgevoerd in keramiek natuursteen hardhout of combinaties hiervan.

Contacteer ons