Meer resultaten voor vloeren antwerpen

vloeren antwerpen
 
Laminaat parket tapijttegels trapbekleding Schilderstudio Antwerpen.
Realisaties met Vloeren. Bekijk alle realisaties. Schilderstudio: wij zetten je huis in de verf. Maak een gratis afspraak. Wie zijn we? Wat doen we? Kasten en tafels. Satenrozen 6A unit 24. Heb je een vraag of opmerking in verband met onze services, of over jouw project? Je kan Jeroen en Bjorn elke werkdag van 800u: tot 2000: bereiken. Jeroen: 32 03 304 80 81. Bjorn: 32 03 304 80 82. Koen: 32 04 71 10 10 00. Copyright c 2017 Schilderstudio bvba Schilder Antwerpen Alle rechten voorbehouden Privacy disclaimer.
Sincostura, Steentapijt, PU Vloeren, Decoratie.
Gietvloer Antwerpen, Betonlook Vloer Woonbeton.
Ook een zwaar belastbare troffelvloer kunt u ons inschakelen net als dat wij ook vloeren plaatsen van microcement en uw kantoor kunnen voorzien van een betonlook vloer. Bio vloeren maken eveneens deel uit van onze brede assortiment en kennen een milieuvriendelijk karakter. Persoonlijke service bij Gietvloer Antwerpen.
Parketvloer Antwerpen Interwood.
Home Interieur Parketvloer Antwerpen. U vindt mooie houten vloeren zoals een parketvloer in de omgeving van Antwerpen bij Interwood in Wilrijk. Naast mooi parket van Scandinavische en Duitse merken vindt u ook maatkasten bij ons in het assortiment. Omdat Interwood zich heeft gespecialiseerd in maatwerk, kunt u ook bij ons terecht voor schuifdeuren en kasten met een draaideursysteem.
PU gietvloeren van Accent Vloeren in provincie Antwerpen.
Bekijk de PU gietvloeren van Accent Vloeren met eigen ogen. In industriƫle gebouwen zijn gietvloeren al langer schering en inslag, maar ook in particuliere woningen wint deze naadloze vloer aan populariteit. Zou jij eveneens je woning willen voorzien van een gietvloer, ontdek dan de PU gietvloeren van Accent Vloeren Antwerpen.
Jansen Building Company Verhoogde vloeren.
Of het nu gaat om een vergaderzaal of een serverroom, een magazijn of een laboratorium, onze verhoogde vloersystemen worden afgewerkt volgens uw technische en esthetische behoeften. Commissariaat politiezone VLAS, Kortrijk. hotel Martins Rentmeesterij. KBC Lease, Leuven. Jansen Dienstencentrum, Zonhoven. Casino Viage, Brussel. Artesis Hogeschool, Antwerpen.
Van Rooy Betonvloeren Specialist in Woonbeton.
Betonvloeren hebben een grote ontwikkeling doorgemaakt, waardoor ook particulieren de charme en de vele voordelen van deze vloeren hebben ontdekt. Woonbeton heeft gewonnen aan populariteit doordat het tegenwoordig in veel kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar is en daardoor een toepassing vindt in zowel klassieke als moderne interieurs en een aanzienlijke verfraaiing van een pand kan betekenen.
Parket, kurk of andere vloer kopen FloorHouse Antwerpen.
Vier redenen om uw parket te kopen in Antwerpen, bij FloorHouse? U kiest uit het grootste aanbod in de regio met meer dan tweeduizend vloeren. U geniet van onze laagsteprijsgarantie. U kiest vlot en gemakkelijk, dankzij de handige presentatie op kleur.
Specialist in gietvloeren steentapijt te Limburg Excellent Gietvloeren.
Als trendsetter creƫren we zo een duidelijke meerwaarde voor iedere woning, bedrijfshal of kantoorruimte. Dankzij de eenvoud en het strakke karakter van onze vloeren, zorgen wij voor een uitmuntend resultaat volledig op uw maat. Maak kennis met onze vloeren. Bio PU Gietvloeren.

Contacteer ons