Meer resultaten voor natuursteen gent

natuursteen gent
 
Webshop Stone and Deco World.
Toch extra advies nodig? Aarzel niet om Stone Deco World te contacteren met uw vragen over tegels of een bezoek te brengen aan onze winkel en showterrein nabij Gent. Het moederbedrijf De Witte is tevens groothandelaar-invoerder, en van een aantal producten zelfs fabrikant.
Home Graniet marmer.
De warmte en klasse van natuursteen is ongeëvenaard. Een marmeren wand of een decoratief element in graniet leggen stijlvolle accenten in een interieur en maken van een huis een mooi huis, van een tuin een prachtige tuin, van een badkamer of een keuken een prinselijk paradijsje. Wij inspireren u graag met onze selecte materialen die we vaak ter plaatse in de steengroeven met zorg uitkiezen. Graniet en Marmer bvba Atealaan 43, Industriepark Klein Gent, 2270 Herenthout.
Ceramico Tegels Natuursteen Oostkamp.
In de kijker Deze artisanale tegels worden geproduceerd in Fez Marokko. Zellige tegels kunnen toegepast worden binnen alle interieurs en zijn beschikbaar in diverse kleuren. In de kijker Natuursteen muur strips geschikt voor binnen en buiten, multifunctioneel en makkelijk te plaatsen.
Vm tegels, Tegels, Natuursteen, Blauwsteen, Vloeren, Oostkamp, Tuintegels, Terrastegels, Vloertegels, Wandtegels, Tegels West-Vlaanderen, Tegels Brugge.
BB-Bistro Het Merelnest, Oostkamp Slagerij Verplancke, Oostkamp Hotel Jan Brito, Brugge Restaurant t Kiekekot, Oostkamp Restaurant Sans Cravate, Brugge Leffe brasserie, Brugge Restaurant O Kwizien, Oostkamp Zakenkantoor Lips, Oedelem Restaurant t Oud Wethuys, Oostkamp Uitgeverij Intersentia, Mortsel Frituur t Baronneke, Brugge.
Renostone renoveert en behandelt natuursteen met de beste kwaliteitsgarantie.
Bij Renostonein Gent kan je ook terecht voor natuurzeep en natuurolie om de natuursteen gezond te houden. Met Renostone uit Gent kan je op beide oren slapen terwijl jouw natuursteen op een professionele manier wordt gerenoveerd.: geregistreerd natuursteen en marmerbewerker.
Brachot-Hermant.
Laat je verrassen door natuursteen in alle kleuren, vormen en maten. Van de ijzige Labrador uit Noorwegen tot de bloedhete African Red uit Zuid-Afrika. Van de broeierige Café Brown uit Brazilië tot de mystieke Shivakasi uit Indië. Iedere natuursteen is uniek.
A.D.A. Projects uw bouwbedrijf in de regio Gent / Deinze, met focus op natuursteen, vloer en pleisterwerken.,
Trappen in natuursteen. Terrassen op tegeldragers. Terras op tegeldragers. Terraswerken rond zwembad in natuursteen. Natuursteen terras en oprit. Keramische vloer en muurtegels. Keramische vloeren badkamers. Villa Merelbeke 1. Natuursteen keuken en hall. Villa Merelbeke 2. Natuursteen gelijkvloers en keramische vloeren badkamer.
Home Louis Culot.
Het vooruitstrevende karakter van het familiebedrijf en het enthousiasme voor het nieuwe materiaal Dekton gecombineerd met een decennialange vakkennis zorgden voor het behalen van de titel Beste Dekton verwerker van Europa. Louis Culot specialiseert zich in keukenbladen en kookeilanden in composiet, natuursteen of keramiek.
Natuursteen maatwerk voor particulieren én professionelen Dedoruin.
Naast natuursteen bieden wij ook een ruim assortiment aan composietstenen, ook wel engineerd stone genoemd. Composietstenen halen hun beste eigenschappen uit de combinatie van natuurlijke elementen en menselijke inventiviteit. Dankzij onze geavanceerde machines kunnen wij natuursteen verwerken voor heel wat toepassingen, zowel binnen als buiten.:

Contacteer ons