Resultaten voor trappen in natuursteen

trappen in natuursteen
 
Trappen Abbin Natuursteen.
Enkele mogelijkheden voor het bekleden van trappen met natuursteen.: elke traptrede of tegentrede konkel wordt op maat gezaagd. het in verstek lijmen van de tegentrede en de trede zodat deze uit 1 geheel bestaan. een rabat frezen om de trede perfect op haar steun te laten passen.
Natuursteen trappen Steenkapperij Den Itter.
Voor een tijdloze uitstraling zijn trappen in blauwe steen of graniet de ideale keuze. Het geeft een elegante uitstraling en is gemakkelijk in onderhoud. Deze stenen zijn niet poreus waardoor u gemakkelijk vlekken kan verwijderen. afwerking en plaatsing natuursteen trappen.
Trappen Natuursteen op maat Trappen Natuursteen op maat Groep Verhelst.
Bouwafval en recyclage. Afhaling en levering. Trappen Natuursteen op maat. Trappen Natuursteen op maat. Trappen Natuursteen op maat. Een trap in natuursteen, strak of landelijk? Zowel voor een trendy als een tijdloze afwerking van jouw interieur is natuursteen een kwalitatief hoogstaand materiaal dat klasse uitstraalt.
Betonnen trappen Natuursteen Gobulex.
Home Trappen Betonnen trappen Natuursteen. Betonnen trappen Natuursteen. Maak kennis met de trappen op beton in Natuursteen. Gobulex is specialist in het bekleden van betonnen trappen. Traptreden met tegentreden worden afgewerkt tegen de wanden met plinten in trapvorm of in schuine lijn.
Trappen in natuursteen: mooi én duurzaam.
Je kan kiezen voor onder andere tegels in natuursteen, zwembadtrappen in natuursteen, natuursteen trapbekleding of trappen in massief natuursteen. Onderhoud van natuursteen trappen. Traptreden in natuursteen zijn bij beschadiging vrij eenvoudig te herstellen indien de beschadiging niet te diep zit.
Natuursteen voor trap, vloer en terras Quino.
VOOR TRAP, VLOER. Geniet van de kracht en schoonheid van natuursteen voor binnen en buiten. Quino is specialist in marmer, graniet en kalksteen. Inclusief alle mogelijke afwerkingen en toepassingen van natuursteen. Van trap tot vloer. Van oprit tot terras. Precies zoals je het zelf wil.
Trappen Febenat.
Vrij dragende trappen: In natuursteen niet gemakkelijk te maken als zelfdragende trap. Kan ondersteund worden met profielen die in de muur worden verankerd en die in de treden verwerkt kunnen worden. De looplijn van elke trap bepaalt of een trap veilig is om op te lopen.
Trappen Natuursteen De Schrijver.
Met natuursteen, een veelzijdig materiaal, kan je het onmogelijke waarmaken, zelf vederlichte elegantie suggereren, een echte blikvanger in huis. Ook buiten kunt u uw trap met natuursteen bekleden. Door de klantentevredenheid van de trappen die onze firma plaatst, behoort het produceren en het plaatsen van trappen tot een van onze hoofdactiviteiten.
Trappen maatwerk Van den Bossche, passie voor tegels.
Een trap in natuursteen is een duurzame keuze, geeft karakter aan een interieur en biedt bovendien een belangrijke meerwaarde aan de woning. Natuursteen is altijd uniek, geen twee trappen zijn hetzelfde. Plaatsing van een trap in natuursteen. Trappen in natuursteen worden steeds geplaatst op een betontrap, bestaande uit afzonderlijke treden.

Contacteer ons