Meer resultaten voor trappen in natuursteen

trappen in natuursteen
 
Natuursteen trappen Steenkapperij Den Itter.
Voor een tijdloze uitstraling zijn trappen in blauwe steen of graniet de ideale keuze. Het geeft een elegante uitstraling en is gemakkelijk in onderhoud. Deze stenen zijn niet poreus waardoor u gemakkelijk vlekken kan verwijderen. afwerking en plaatsing natuursteen trappen.
Trap in natuursteen Beltrami. icon-search. icon-account. icon-fav. icon-search. icon-check. icon-check. icon-check. icon-check. icon-check. icon-check. icon-check. icon-check. icon-check. icon-check.
Belgische Blauwe hardsteen. Selecteer al uw gewenste geschiktheden. Voor binnen Voor buiten Toepassing. Selecteer al uw gewenste toepassingen. Vloertegels Wandbekleding Interieurafwerking Trappen Mozaïeken en strips Terrastegels Oprit bestrating Gevel Zwembadboorden Buitenafwerking Kleur. Beige Blauw Bruin Grijs Groen Rood Wit Zwart Extra.
AMR Marmer, graniet, composiet, dekton en keramiek.
Trapbekleding in natuursteen voor betonnen trappen Betonnen Trap.
Bijna alle soorten trappen kunnen met een natuursteen trapbekleding behandeld worden denk maar aan.: Blokbetontrap met bekleding in natuursteen; haakse blokken. Z-betontrap met bekleding in natuursteen.; Losse betonelementen met bekleding in natuursteen; geen aantrede. Gesloten betontrap met bekleding in natuursteen; zijkant trap is gesloten.
Trappen maatwerk Van den Bossche, passie voor tegels.
Plaatsing van een trap in natuursteen. Trappen in natuursteen worden steeds geplaatst op een betontrap, bestaande uit afzonderlijke treden. De treden worden standaard voorgeschreven in 3cm dik, tegentreden in 2cm. Alle traptreden krijgen uiteraard een chanfrein gebroken kantje' van 3mm.
Natuursteen trappen trap bekleden: info, prijs offerte trapbekleding.
SOLIDE EN LUXUEUZE TRAPPEN UIT KUNSTMARMER EN GRANITO. Natuursteen trappen bekleden. Een Natuurstenen trap bekleden met Granito / kunstmarmer? Trappen Vervoort uit Nijlen renoveert trappen in natuursteen door het afwerken van de trap met een kunstmarmer trapbekleding. granito kunstmarmer trappen.
Trappen in natuursteen: mooi n duurzaam.
Je kan kiezen voor onder andere tegels in natuursteen, zwembadtrappen in natuursteen, natuursteen trapbekleding of trappen in massief natuursteen. Onderhoud van natuursteen trappen. Traptreden in natuursteen zijn bij beschadiging vrij eenvoudig te herstellen indien de beschadiging niet te diep zit.
natuursteen-bvba-moens-natuursteen-natuurstenen.
Alain en Ann Moens namen in 1999 de zaak over van Ottoy Natuursteen; die reeds meer dan 60 jaar bestond. De ervaring van deze zaak werd behouden maar dankzij de continuë investering in de nieuwste technologieën en dankzij een vernieuwd uitgebreid machinepark werd de werking geoptimaliseerd zodat wij nu in de mogelijkheid zijn om bijna alles te produceren op vlak van natuursteen. Trappen en trapbekleding in natuursteen.
Betonnen trappen bekleden Natuursteen Website Gobulex Betonnen trappen bekleden Zelfdragende trappen Draaitrappen Natuursteen Marmermozaïek Granito.
Betonnen trappen bekleden Natuursteen. Natuursteen Granito of marmermozaïek. Maak kennis met de trappen op beton in Natuursteen. Gobulex is specialist in het bekleden van betonnen trappen. Traptreden met tegentreden worden afgewerkt tegen de wanden met plinten in trapvorm of in schuine lijn.

Contacteer ons